2ο Εορταστικό Τουρνουά Ακαδημιών: Γιορτή για το ποδόσφαιρο του Δ. Πηνειού

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δ. Πηνειού κ. Δημήτρης Δήμου βράβευσε τον παλαίμαχο παίκτη του Αίαντα Γαστούνης Μεν. Καλαντζή, παρουσία του Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ, Δημήτρη Βασιλόπουλου!

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο της Μ. Δευτέρας και της Μ. Τρίτης , το εορταστικό τουρνουά,  ανάμεσα σε ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Γαστούνη και συγκεκριμένα στο δημοτικό στάδιο της πόλης.

Στο τουρνουά που τείνει να γίνει θεσμός, καθώς έγινα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, έλαβαν μέρος ακαδημίες από τη Γαστούνη, το Τραγανό και το Βαρθολομιό και φυσικά έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Πηνειού. Εκτός από τους αγώνες μεταξύ των ομάδων, υπήρξαν και οι ανάλογες  βραβεύσεις παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Αίαντα Γαστούνης, της Νίκης Τραγανού και του Ηλειακού Βαρθολομιού.

Δημήτρης Δήμου (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού):

Στην «Πατρίς – Σπορ» μίλησε για αυτό το τουρνουά ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δ. Πηνειού και παλαίμαχος διαιτητής του Σ.Δ.Π. Ηλείας κ. Δημήτρης Δήμου ή «Γερμανάκος», όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι στην Ηλεία: «Για 2η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήσαμε αυτό το τουρνουά των ακαδημιών του δήμου μας, που πλέον γίνεται θεσμός. Ήταν μια γιορτή του αθλητισμού του Δήμου μας, που φέρνει κοντά τη νεολαία και τους αυριανούς παίκτες των ομάδων του Δήμου μας! Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν, και εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους !».