Εκπαίδευση Ηλεία

2ο ΕΠΑΛ Πύργου: Από τη Σημαία, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Ήταν συμμαθητές στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου, αλλά δεν κάθισαν στα ίδια θρανία, καθώς ακλουθούσαν διαφορετικούς Τομείς. Όμως, η Αγγελική Μπερούκα, η Ελένη Παυλή και ο Δρόσος Κονδύλης «συναντήθηκαν» στην Σημαία της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ως Σημαιοφόρος και παραστάτες, αντίστοιχα.

Και από χθες, είναι από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ που πέτυχαν πολύ υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις, κερδίζοντας επάξια το «εισιτήριο» για την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι τρεις επιτυχόντες, μίλησαν στην εφημ. «Πατρίς» για τη δύσκολη προσπάθεια τους, για την χαρά που δεν περιγράφεται με λόγια αλλά και για τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό τους στη δύσκολη αυτή προσπάθεια, τις οικογένειες, τον διευθυντή και τους καθηγητές του σχολείου, καθώς και τους φροντιστές τους, εκφράζοντας από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

Αγγελική Μπερούκα – 19.400

«Ήξερα ότι έχω γράψει καλά, αλλά όταν είδα τα αποτελέσματα, ένιωσα απόλυτα ικανοποιημένη, αφού οι κόποι και οι προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς ανταμείφτηκαν. Η επιτυχία ήρθε με προσήλωση στον στόχο, συστηματικό διάβασμα και προσπάθεια, στην οποία είχα στο πλευρό μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο σχολείου και τους καθηγητές κα Βαγγοπούλου, κα Βλάσση και τον κ.Κουλούρη, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά».

Ελένη Παυλή – 19.205

«Όταν είδα τα αποτελέσματα πέταξα από τη χαρά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και πιστεύω ότι θα πετύχω το στόχο μου, που είναι η εισαγωγή μου στην Ιατρική. Νιώθω πια ότι οι κόποι και οι προσπάθειες, σε μια δύσκολη χρονιά, έχουν επιβραβευτεί. Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια είχα στο πλευρό μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο κοινωνικό φροντιστήριο – κο Λύκο, κα Αγγελοπούλου, κο Λαμπρόπουλο, κο Νικολόπουλο – που με βοήθησαν όσο μπορούσαν και από ακόμα περισσότερο για να πετύχω τον υψηλό μου στόχο, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ θερμά».

Δρόσος Κονδύλης – 17.090

«Περίμενα ότι έχω γράψει καλά, αλλά όταν είδα τα αποτελέσματα, δεν περιγράφεται αυτό που αισθάνθηκα. Ένιωσα χαρά, ατελείωτη χαρά και ανακούφιση γιατί ολοκληρώθηκε μια δύσκολη προσπάθεια. Και αυτή η βαθμολογία είναι αποτέλεσμα συστηματικού και οργανωμένου διαβάσματος από εμένα, με την στήριξη και βοήθεια και των καθηγητών μου. Τον τελευταίο καιρό, μπορώ να πω ότι κουράστηκα αρκετά, αλλά άξιζε πραγματικά τον κόπο, αφού πλησιάζω τον στόχο μου που είναι η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου που με βοήθησαν και με στήριξαν αλλά και τη μητέρα μου που στέκεται πάντα δίπλα μου».

Ελένη Παυλή: Η Αριστούχος μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα του patrisnews.com για τις φετινές Πανελλαδικές εδώ

Όλη η επικαιρότητα