2ο Γυμνάσιο Πύργου: «Ζητείται ψεύτης»…απόψε στο θέατρο «Απόλλων»

Την θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά θα ανεβάσει η Θεατρική Ομάδα του 2ου Γυμνασίου Πύργου, σήμερα στις 8:30 το βράδυ, στο Θέατρο «Απόλλων» του Πύργου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Λίγες εβδομάδες πριν αποχαιρετίσουν τα θρανία και τα μαθήματά τους για την τρέχουσα σχολική χρονιά, οι μαθητές έχουν ετοιμάσει και θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα θεατρικό που στόχο έχει να σκορπίσει γέλιο σε όσους τυχερούς επιλέξουν να το παρακολουθήσουν.

Επί σκηνής και πίσω από αυτή

Επί σκηνής θα βρεθούν οι μαθητές Τάσος Πιέρρος, Έφη Καράμπελα, Φωτεινή Βαμβακά, Ευαγγελία Καραμπίνη, Αλέξανδρος Αρτουμάς, Σωκράτης Κλωνάρης, Χριστίνα Βαρζελιώτη, Μαρισόφη Μπαρτζιώτη, Διονυσία Βερμέ, Ειρήνη Ζορμπά, Κωνσταντίνος Καραμάνης, Διαμαντής Βερμές, Μαρίλια Αργυρίου και Δήμητρα Σπυροπούλου.

Τη διασκευή και σκηνοθεσία έχουν οι εκπαιδευτικοί Φωτεινή Δανελιάν και Ελευθερία Μυλωνά, ενώ πίσω από τη σκηνή εργάστηκαν ως, συντελεστές, για την οργάνωση της παράστασης οι Φώτης Παπαθεοδώρου (μουσική), Μαριδώρα Ανδριοπούλου (τραγούδι), Χάρης Κανελλακόπουλος – Πουλόπουλος και Ρόη Πηλιχού (σκηνικά), Κωνσταντίνος Καραμάνης (φωτογραφία), Γιάννης Αποστολόπουλος (τεχνικός φωτισμού και ήχου), Ερατώ Αργυρίου – Ανθή Αργυρίου (κομμώσεις και μακιγιάζ), Διονυσία Βερμέ (πρόγραμμα και προσκλήσεις), Μοσχόπουλος (λουλούδια), Φωτοτυπείο Αποστολόπουλος (Αφίσα και Προγράμματα). Συμμετέχουν φιλικά οι Νίκη Γάβη, Άντα Παναγιωτακοπούλου, Αλεξάνδρα Χατζηδάκη, Ηλέκτρα Πιέρρου και Χριστίνα Φιλοπούλου.

Η ομάδα ευχαριστεί τον Διευθυντή του σχολείου Γιώργο Κομιώτη καθώς και το Οργανισμό Πολιτισμού του δήμου Πύργου για την παραχώρηση του θεάτρου.