Ηλεία

2ο Καρναβάλι Κατακόλου: Με κέφι, χρώμα και άρωμα…Βενετσιάνικο

Ακούστε το άρθρο

Τα χαμόγελα και ο χορός μικρών και μεγάλων που χθες το μεσημέρι συμμετείχαν στο 2ο Καρναβάλι Κατακόλου, ήταν η «υπογραφή» της επιτυχίας για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατακόλου «Ο Φάρος».

Το φετινό καρναβάλι έχει θέμα… Βενετσιάνικο και όλοι οι καρναβαλιστές κατάφεραν με τις ευφάνταστες αποκριάτικες στολές και μεταμφιέσεις τους κατάφεραν να ξεσηκώσουν ακόμα και εκείνους που δεν συμμετείχαν στα γκρουπ της παρέλασης – που ξεκίνησε από τη Συκιά και (συνοδεία Αστυνομικής δύναμης που ρύθμιζε την κυκλοφορία για την ασφάλεια των καρναβαλιστών) μπήκαν στο χωριό, περπάτησαν όλη την προκυμαία και κατέληξαν στην πλατεία. Εκεί, μετά από ξέφρενο χορό, έκαψαν τον Καρνάβαλο που μαζί του έριξαν στην πυρά την κλεψιά, την ρουφιανιά, την αλαζονεία, τη σοβαροφάνεια, την μιζέρια και την κουτοπονηριά.

Η επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης, επιβράβευσε τους κόπους και τις προσπάθειες των ανθρώπων του Συλλόγου, με τον πρόεδρο Σπύρο Χιώνη να ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν για την διοργάνωση και επιτυχία του 2ου Καρναβαλιού. Και το….ραντεβού, ανανεώθηκε για το 2018 και το 3ο Καρναβάλι Κατακόλου.

Δείτε Φωτογραφίες 

Όλη η επικαιρότητα