Αθλητισμός

2ος Αγώνας Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης: Πανδαισία αστέρων στον Πύργο για τον Μάριο!

Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες έμειναν για  την διεξαγωγή του 2ου αγώνα συμπαράστασης και αλληλεγγύης «Δίνουμε Αγάπη, Δίνουμε Ζωή» ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στο Δημοτικό στάδιο Πύργου «Χ. Βιλαέτης» με σκοπό την οικονομική και ηθική στήριξη του Μάριου Φωτόπουλου από την Ζαχάρω που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Οι ετοιμασίες  για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι  βρίσκονται στην τελική ευθεία, τα εισιτήρια κυριολεκτικά «εξαφανίζονται» και δεδομένο είναι πως αν στο γήπεδο τη μέρα του φιλικού έρθουν ακόμα και οι μισοί από αυτούς που έχουν πάρει τα «μαγικά» χαρτάκια, θα επικρατήσει το αδιαχώρητο.

Και πως άλλωστε μπορεί να μην συμβεί αυτό, αφού τη Δευτέρα, το χορτάρι του Δημ. Σταδίου θα πατήσουν μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου που έχουν γράψει ιστορία είτε σε συλλογικό είτε σε εθνικό επίπεδο.

Η «Πατρίς σπορ» σήμερα σας παρουσιάζει περίπου τα μισά ονόματα από αυτά που θα αποτελούν την ομάδα των επίλεκτων διεθνών και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και αύριο θα επιστρέψουμε με τα υπόλοιπα.

Συγκεκριμένα: Γιώργος Καραγκούνης, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Στράτος Αποστολάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Σωτήρης Κυργιάκος, Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας, Κώστας Χαλκιάς, Γρηγόρης Γεωργάτος και Νίκος Λυμπερόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα