Γυναίκα

3 αξέχαστες εμφανίσεις της Κάρι Μπράντσο για να εμπνευστείτε στις γιορτές

Ακούστε το άρθρο

Θα ήταν δύσκολο να σκεφτεί κανείς θρυλικές στιγμές μόδας της τηλεόρασης χωρίς να συμπεριλάβει και μερικές εμφανίσεις της Κάρι Μπράντσο.

Από την αγαπημένη παρέα του Sex and the City η Μιράντα ήταν η λογική και σταθερή, ενώ η Σαμάνθα η τολμηρή. Η Σάρλοτ ήταν η ευαίσθητη, αφοσιωμένη φίλη και η Κάρι λάνσαρε αξέχαστα outfits σαν να ήταν η δουλειά της. Παρά το γεγονός ότι έγραφε μια στήλη σχετική με τα προβλήματα των σχέσεων στη σύγχρονη εποχή, στην πραγματικότητα έμοιαζε σαν fashion editor- επειδή το κορίτσι ήξερε στα αλήθεια πώς να ντυθεί.

Με τις γιορτές σιγά σιγά να πλησιάζουν-η τέλεια αφορμή για να γίνουμε λίγο πιο δημιουργικές και τολμηρές με το styling μας, θυμόμαστε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας βραδινές εμφανίσεις της Κάρι για να εμπνευστούμε:

Το σατέν slip-dress

To απλό φόρεμα που επέστρεψε από τα 90’s για να μείνει, προσφέρει ατελείωτες επιλογές για styling. Η Κειτ Μος και η Κιμ Καρντάσιαν είναι μόνο μερικές από τις διασημότητες που το έχουν λανσάρει και παρά τη σέξι φήμη του δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά αποκαλυπτικό.

Η τούλινη φούστα

Το τούλι μπορεί να μην είναι η πιο εύκολη επιλογή αλλά η Κάρι απέδειξε ότι  μπορεί σίγουρα να φορεθεί κι εκτός των μαθημάτων μπαλέτου. Αν συνδυαστεί σωστά, η τολμηρή, ογκώδης υφή του το κάνει ιδανικό για την εορταστική περίοδο.

Το pajama σετ

Δεν ξεχνάμε ποτέ τη στιγμή που η Κάρι έτρεξε μέσα στη χιονοθύελλα να παρηγορήσει τη Μιράντα φορώντας ένα σετ από κομψές πιτζάμες μέσα από την πλούσια γούνα της. Αλλωστε οι πιτζάμες είναι ούτως ή άλλως αναπόσπαστο κομμάτι των γιορτών.

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα