Γυναίκα

3 γρήγορα τιπ για να “φρεσκάρεις” το μακιγιάζ σου

newego_large_t_821_106142052_type12550.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επειδή ο χρόνος είναι πολύτιμος αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω τιπ για να “φρεσκάρεις” γρήγορα και εύκολα το μακιγιάζ σου και να είσαι πάντα κούκλα!

Λίγο ρουζ ποτέ δεν έβλαψε καμία!

Το ρουζ δίνει όψη υγείας σε ολόκληρο το πρόσωπο σου και ένα μικρό πέρασμα με το πινέλο σου αρκεί για να ανανεωθεί το μακιγιάζ σου στο λεπτό. Ακόμη και αν είσαι στο γραφείο και δεν έχεις μαζί το πινέλο σου άπλωσε λίγο ρουζ με τα δάχτυλα σου στα μάγουλα ή ακόμη και αν δεν έχεις ρουζ βάλε λίγο κραγιόν στα μάγουλα σου και άπλωσε καλά! (Χρόνος 3 λεπτά).

Σέξυ χείλη!

Δεν ξέρεις πώς να αποκτήσεις χείλη για φίλημα στην στιγμή; Μα φυσικά με το αγαπημένο σου λιπ-γκλος. Το τριανταφυλλί ροζ γκλος είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θέλεις να κάνεις τα χείλη σου λαμπερά αλλά και αν θέλεις να ξεχωρίσουν χωρίς όμως να δείχνουν πολύ βαμμένα. Το λιπ-γκλος χαρίζει λάμψη στα χείλη σου με μια μόνο κίνηση και δεν θα σου πάρει πάνω από ένα λεπτό για να το απλώσεις.(Χρόνος 2 λεπτά)

Κονσίλερ το θαυματουργό!

Φυσικά και το κονσίλερ είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να φωτίσεις ολόκληρο το πρόσωπο σου σε λιγότερο από 3 λεπτά! Λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου αμέσως σε δείχνει πιο ξεκούραστη και λαμπερή. Ειδικά αν θέλεις να καλύψεις τους μαύρους κύκλους το βασικό που έχεις να κάνεις για να δεις διαφορά είναι να το απλώσεις καλά ώστε να μην υπάρχουν χρωματικές διχρωμίες.

Όλη η επικαιρότητα