Γυναίκα

3 in fashion τρόποι να φορέσεις το δερμάτινο γιλέκο

moda.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το γιλέκο, γίνεται το αγαπημένο μας φθινοπωρινό πανωφόρι! Μια super stylish πρόταση, ιδανική για τη δροσούλα της εποχής που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση.

Δεν χρειάζεται να έχεις ροκ attitude για να φορέσεις ένα δερμάτινο γιλέκο. Αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα κομμάτια, μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σου ακόμα και αν έχεις μια πιο ρομαντική αισθητική.

Δες 3 τρόπους να φορέσεις το δερμάτινο γιλέκο τώρα:

#1 Casual Chic:

Φόρεσε το πιο απλό λευκό t-shirt και το αγαπημένο σου skinny παντελόνι και αποθέωσε τη συνολική σου εμφάνιση με ένα δερμάτινο γιλέκο και μυτερές γόβες για να χαρίσεις έξτρα πόντους κομψότητας σε ένα σύνολο ιδανικό για κάθε περίσταση.

#2 Girly:

Και όμως! Το αγαπημένο σου μάξι, φλοράλ φόρεμα συνδυάζεται τέλεια με το δερμάτινο κομμάτι. Τις ημέρες που το πρωί έχει καύσωνα και το απόγευμα δροσούλα, φόρεσε το καλοκαιρινό σου φόρεμα με ένα γιλέκο για να αντιμετωπίσεις τις τρέλες του καιρού με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

#3 Με prints:

Μη φοβηθείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου printed κομμάτι με το δερμάτινο γιλέκο. Φόρεσε μια μίνι φλοράλ φούστα ή ένα καρό πουκάμισο και απογείωσε τη συνολική σου εμφάνιση ποντάροντας στο πιο hot πανωφόρι του φθινοπώρου.

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα