Ηλεία

32η Εμποροπανήγυρη Στρεφίου: Καλά παζάρια για… καλές αγορές

Ακούστε το άρθρο

Με ευχές για καλές δουλειές, καλά παζάρια, καλές αγορές και επιτυχία σε όλες της δραστηριότητες και εκδηλώσεις, άνοιξε και επίσημα τις «πύλες» της χθες το απόγευμα η 32η Εμποροπανήγυρις Στρεφίου, που θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ Γερμανός, συνεπικουρούμενος από εφημέριους ενοριών της περιοχής, και στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές του για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν για την διοργάνωση της ιστορικής πανηγύρεως, σημειώνοντας πως ότι κάνουμε με συνεργασία και με τη βοήθεια του Θεού θα έχει καλύτερα αποτελέσματα, απ’ ότι αν το κάναμε μόνοι μας, θυμίζοντας και το αρχαίο ρητό «Συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς, στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην λειτουργία του πανηγυριού, συνεχάρη την ανάδοχο που πανηγυριού Κασσιανή Λαγανά και τους συνεργάτες της για την κάθε χρόνο και καλύτερη διοργάνωση και ευχήθηκε αυτό να συμβαίνει κάθε επόμενη χρονιά. Ευχές για καλή επιτυχία, καλά παζάρια και καλές αγορές σε όλους, έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ενώ η Τζοάνα Γεωργιοπούλου, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Εμπόρων, ευχαρίστησε τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και όλους τους εκπροσώπους των Αρχών και Φορέων με τους οποίους συνεργάζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία για την διοργάνωση του πανηγυριού, κι αφού καλωσόρισε τους επισκέπτες, ευχήθηκε καλές αγορές και καλή διασκέδαση σε όλους με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα υπάρξει καθ’ όλη τη διάρκεια του πανηγυριού.

Το παρών στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, το μέλος του Πολ. Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αρχαίας Ολυμπίας και γειτονικών δήμων, καθώς πρόεδροι Τ.Κ του δήμου, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Ηλείας.

Όλη η επικαιρότητα