Ηλεία

3ο Γυμνάσιο Πύργου: Έμπρακτη στήριξη στην εκπαιδευτικό Νικολία Μωραΐτη με την στήριξη του ΔΟΒ

Ακούστε το άρθρο

Παραδόθηκαν την περασμένη Δευτέρα το πρωί στο 3ο Γυμνάσιο Πύργου τα τετράδια που με ευγενική χορηγία τύπωσε ο Όμιλος Βαρουξή, ύστερα από πρωτοβουλία των μαθητών αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Πύργου, με σκοπό την προσπάθεια που γίνεται από το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας ώστε να στηριχθεί η εκπαιδευτικός Νικολία Μωραΐτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Οι μαθητές αλλά και οι δάσκαλοι μέσα από αυτή την πρωτοβουλία δείχνουν εμπράκτως την στήριξη τους στην γενναία εκπαιδευτικό που πρόσφατα η μοίρα την έθεσε για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με όγκο στον εγκέφαλο καλώντας τη να αντεπεξέλθει στο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Η κ. Μωραΐτη θα πρέπει να υποβληθεί σε ένα δύσκολο χειρουργείο στο εξωτερικό, ένα ταξίδι που απαιτεί υψηλές δαπάνες και έξοδα νοσηλείας, κάτι το οποίο όμως δεν είναι ακατόρθωτο καθώς μαθητές, γονείς και συνάδελφοι της βρίσκονται εκεί για να την βοηθήσουν να επιστρέψει δυνατή και υγιής.
Έτσι, τα τετράδια θα διατεθούν προς πώληση και όλα τα έσοδα θα δοθούν στην κ. Μωραΐτη ώστε να μπορέσει να καλύψει τα υψηλά έξοδα νοσηλείας.
Τα τετράδια παρέλαβε η Δντρια του σχολείου, κ. Μαρμαρινού η οποία ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Όμιλο Βαρουξή, για την προσφορά του και στήριξη στην προσπάθεια του 3ου Γυμνασίου Πύργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μήνυμα που προωθούν τα τετράδια είναι “η ζωή είναι ωραία” – με στίχο στα γαλλικά – και ο σχεδιασμός τους έγινε από ομάδα μαθητών του σχολείου.

Όλη η επικαιρότητα