Γυναίκα

4 απλά tips μακιγιάζ για να δείχνετε νεότερη

natural-make-up.jpg
Ακούστε το άρθρο

1. Αποφύγετε να τονίσετε το κάτω βλέφαρο με μολύβι ματιών γιατί αναδεικνύει τους μαύρους κύκλους και κάνει τα μάτια να δειχνουν μικροτερα. Και μη φοβάστε τις μεταλλικές σκιές, απλά προτιμήστε ζεστούς τόνους όπως το ροδακινί, το ροζ και το χρυσό, που φωτίζουν το πρόσωπο.

2. Το highlighter στα ζυγωματικά είναι μπαλαντέρ αν θέλετε να δείχνει πιο νέο το πρόσωπό σας, καθώς αφενός το φωτίζει αφετέρου τραβάει την προσοχή προς τα μάτια. Σημαντικό και εδώ να επιλέξετε την κατάλληλη αποχρωση: στις ανοιχτόχρωμε επιδερμίδες ταιριάζει το ροζ- χρυσό της σαμπάνιας ενώ στις σταρένιες το μπρονζε.

3. Με το πέρασμα του χρόνου, οι τριχούλες των φρυδιών εξασθενούν- γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε και τα φρύδια σαςόταν βάφεστε. Τα γεμάτα, πλούσια φρύδια δίνουν την αίσθηση της νεανικότητας, οπότε επιλέξτε μια σκιά στον φυσικό σας τόνο και γεμίστε τα.

4. Ένα πλούσιο χρώμα χειλιών από την παλέτα του ροζ σας κάνει να δείχνετε νεότερη και ο λόγος είναι ο εξής: τα ζωηρά χρώματα με ροζ undertones δίνουν φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Ειδικά αν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, ένα τέτοιο κραγιόν σας κάνει να δείχνετε πιο ξεκούραστη στη στιγμή.

Πηγή: queen.gr

Όλη η επικαιρότητα