Sexy

4 βήματα μακριά από τον oργασμό της!

Ακούστε το άρθρο

4 απλά βήματα και… ποιος τη χάρη σου!

Λένε ότι σημασία δεν έχει η Ιθάκη αλλά το ταξίδι, κάτι που ίσως μερικές φορές να είναι και αλήθεια. Βέβαια σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ, τα πράγματα αλλάζουν κάπως, μιας η Ιθάκη (aka οργασμός) είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο το κάνουμε.

Επειδή λοιπόν πιστεύω ακράδαντα ότι είσαι ένας τύπος ή καλύτερα ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο και ένας σωστός και έμπειρος εραστής, θεωρώ καθήκον και χρέος μου να σε ενημερώσω για το πώς θα μπορέσεις να χαρίσεις απλόχερα οργασμούς στην κοπέλα σου, που τόσο δύσκολα τελικά φτάνει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Τα βήματα είναι λίγα, αλλά πολύ σημαντικά.

1. Φτιάξε ατμόσφαιρα

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός γι’ αυτό μην αφήσεις τα λεπτά να φεύγουν ανεκμετάλλευτα. Πιάσε δουλίτσα από τις πρώτες πρωινές ώρες και άρχισε να χτίζεις το υπόλοιπο της ημέρας. Στείλε ένα μήνυμα όσο είστε ακόμη στη δουλειά -όχι dick pic προφανώς- πες της ότι τη σκέφτεσαι και ότι ανυπομονείς να τη δεις το βράδυ. Απαραίτητη προϋπόθεση: Ένα σπέσιαλ βράδυ. Μην τη σκαπουλάρεις και γκρεμίσεις όσα έχτισες. Θα έρθει έτοιμη για όλα και χωρίς να χρειαστεί να κουραστείς πολύ.

2. Έχεις ιδέα για τις ερωτογενείς της ζώνες;

Η αλήθεια είναι ότι μετά την κορύφωση, όπως είσαι εσύ υπέρ-ευαίσθητος σε πολύ συγκεκριμένο σημείο, έτσι είναι και εκείνη. Δώσε λοιπόν προσοχή σε άλλα μέρη του σώματος, τα οποία θα σε εκπλήξουν με το πόσο αποτελεσματικά και ευαίσθητα σε χάδια και λοιπές περιποιήσεις είναι. Η κοπέλα διαθέτει στήθος, οπίσθια, μηρούς, αυτιά και όλα αυτά βρίσκονται εκεί μπροστά σου. Ασχολήσου λίγο με τα συγκεκριμένα σημεία, και δε θα χάσεις.

3. Η ώρα της χειρωνακτικής εργασίας

Αμέσως μετά από μία ολοκλήρωση (πανηγυρική και έντονη) το σώμα της γυναίκας είναι τόσο ευαίσθητο, που ακόμη ένας οργασμός στα καπάκια, είναι παραπάνω από πιθανός -δεν το λέω εγώ αλλά οι ειδικοί. Εντάξει, αν δεν είσαι σε φάση και είσαι μεταξύ λιποθυμίας και θανάτου, δεν υπάρχει λόγος να πιεστείς, γιατί πολύ απλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ικανοποιηθεί μια γυναίκα. Ναι καλά κατάλαβες: Τα χέρια σου μπορούν να κάνουν θαύματα αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις σωστά. Ξεκινάς αργά και σταθερά και στη συνέχεια επιταχύνεις. Απλά τα πράγματα.

4. Διαφοροποιήσου

Εντάξει με τα σιγουράκια δεν έχασε ποτέ κανείς αλλά ήρθε η ώρα να κάνεις και τη διαφορά, έτσι για να μη βαριέσαι κιόλας. Το συγκεκριμένο βέβαια, έχει και ιατρική εξήγηση, μιας και κάθε φορά που δοκιμάζεις κάτι νέο πάνω στο κορμί της, εκκρίνεται στον εγκέφαλο ντοπαμίνη -η ορμόνη που προκαλεί θετικά συναισθήματα. Για να προκαλεί λοιπόν θετικά συναισθήματα, μάλλον θα είναι κάτι καλό, οπότε κάνε έναν κόπο να διαφοροποιηθείς λιγάκι.

Πηγή: ratpack

Όλη η επικαιρότητα