WEB tv Ηλεία

4η Σπαρτακιάδα στην Ανδραβίδα: Καλπασμός αλόγων και φαντασίας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο κόσμος του αλόγου περιμένει με αγωνία την 4η Σπαρτακιάδα που διοργανώνεται στην αλογόπολη της Ανδραβίδας. Ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο κορυφαίος ιππικός όμιλος της χώρας, συνηθίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους απανταχού φίλους του αλόγου όχι μόνον με τα πανέμορφα άλογά του και τους εκπληκτικούς ιππείς του αλλά , κυρίως, με τις υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι.

Η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ καθιερώθηκε ως το κορυφαίο ιππικό δρώμενο της χώρας με αποτέλεσμα να αποτελεί πόλο έλξης για ιππείς , εκπαιδευτές αλόγων και φίλων του αλόγου οι οποίοι σπεύδουν στην θρυλική πόλη των αλόγων, την Ανδραβίδα, για να γίνουν μέρος αυτού του  μοναδικού δρώμενου.

Αύριο Σάββατο 16 Ιουνίου στις 9 το βράδυ  ανοίγει την αυλαία της η 4η ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ με τη διαβεβαίωση από την πλευρά των διοργανωτών προς τους φίλους του αλόγου, που θα παρευρεθούν στο δημοτικό ιππικό κέντρο της Ανδραβίδας , ότι θα παρακολουθήσουν ένα σπάνιας ομορφιάς ιππικό δρώμενο που θα αποτελεί επί μακρόν το σημείο αναφοράς αναλόγων εκδηλώσεων. Όπως τονίζουν στην «Πατρίς» οι διοργανωτές, πρόκειται για ένα δρώμενο-ίντριγκα σε βάρος της φαντασίας των θεατών, ένα ιππικό δρώμενο που θα δημιουργήσει εκρήξεις ενθουσιασμού  και θαυμασμού στους θεατές με τους κορυφαίους ιππείς της χώρας και τους κορυφαίους εκπαιδευτές αλόγων της Ευρώπης να δίνουν μια σπάνια παράσταση ιππικής δεξιοτεχνίας με το θεατρικό δε στοιχείο να είναι έντονο.

Πρωτόγνωρα λοιπόν πράγματα, από αυτά που ξεπερνούν τη φαντασία, αναμένεται να παρακολουθήσουν αύριο στο ιππικό κέντρο της Ανδραβίδας οι φίλοι του αλόγου με  τους κορυφαίους αρτίστες της ιππικής τέχνης, τους γητευτές των αλόγων να ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι το εν λόγω ιππικό δρώμενο συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας , ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και , φυσικά, ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Χονδρός: «Σπάνια παράσταση»

Ο γραμματέας του Ομίλου κ. Χονδρός Γιώργος δήλωσε στην «Πατρίς»:

«Ο Όμιλός μας, ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, διοργανώνει και προσφέρει στους απανταχού φίλους του αλόγου μια βραδιά, την πιο όμορφη απ”όλες !
Με τους κορυφαίους ιππείς της χώρας, με μερικούς από τους καλύτερους εκπαιδευτές αλόγων της Ευρώπης και με πλειάδα πανέμορφων αλόγων να δημιουργούν ένα μοναδικό όσο και σπάνιο θέαμα, υπερβαίνουμε τα καθιερωμένα, αφήνουμε πίσω μας τα ρηχά νερά και περνάμε στους ωκεανούς της τέχνης,εκεί όπου ταξίδια κάνουν οι παράτολμοι,οι δυνατοί, οι γητευτές της ομορφιάς και της φαντασίας!
Χορογράφοι, κινηματογραφιστές, καλλιτέχνες της φωτογραφίας θα είναι εκεί,σαυτή την πιό όμορφη απ’όλες τις βραδιές συνδράμοντας τους πρωταγωνιστές μιας σπάνιας ιππικής παράστασης αντάξιας της ιστορίας ενός θρυλικού τόπο».

Όλη η επικαιρότητα