Events

4th Red Boys Festival: Απόψε η μεγάλη γιορτή

Ακούστε το άρθρο

To Red Boys Festival υποδέχεται για 4η σερί χρονιά όλους αυτούς που μοιράζονται την τρέλα τους για το σύνδεσμο, τη μουσική και φυσικά τον Πανηλειακό!

Το ραντεβού έχει οριστεί απόψε, Σάββατο 15 Ιουλίου, και όπως κάθε χρόνο, ο χώρος συγκέντρωσης δεν θα είναι το γήπεδο αλλά η Αγία Βαρβάρα, εκεί όπου οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων θα στήσουν το δικό τους πάρτι γιορτάζοντας τόσο τη δυναμική πλέον παρουσία της ομάδας, όσο και την δική τους ενεργή συμμετοχή στα αθλητικά και κοινωνικά ζητήματα του τόπου.

Τα σχήματα που θα συμμετέχουν

Η αρχή θα γίνει με το πυργιώτικο γκρουπ Squirt Family & the Cousin,  μια μπάντα stoner rock , που έχει παίξει και στο παρελθόν στο festival με μεγάλη επιτυχία και φέτος υπόσχεται κάτι ξεχωριστό με ένα set list γεμάτο εκπλήξεις από το παρελθόν!

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρει ένα συγκρότημα ορμώμενο από τον Πειραιά αλλά που έρχεται για τρίτη φορά στα μέρη μας. Ο λόγος για τους One Last Round που εκπροσωπούν το στυλ old-school hardcore punk.

Τρίτοι κατά σειρά θα εμφανιστούν οι «Άλλος Κόσμος» που δημιουργήθηκαν από παλιά μέλη των «Bootstroke» και από νυν μέλη των «Ομίχλη ».

New entry στο 4th RED BOYS FESTIVAL  θα είναι ένα από τα ιστορικότερα group hip – hop συγκροτήματα της Ελλάδας, οι «Στίχοιμα». «Οι Στίχοιμα» δημιουργήθηκαν το 1999 και μετράνε στο ενεργητικό τους 18 χρόνια.Το 2003 γίνονται και το πρώτο συγκρότημα που διώκεται νομικά για τους στίχους του για το track «για ένα μεγάλο εθνάρχη» το οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα σε υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής εκκλησίας. Ακoλούθησαν πολλές δισκογραφικές δουλειές , όπως και πάρα πολλά live σε όλη την Ελλάδα και εισέπραξαν μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Η τελευταία τους δουλεία είναι ο δίσκος «Μηχανές».

Όλη η επικαιρότητα