Γυναίκα

5 γρήγοροι τρόποι για να μετατρέψεις το λουκ σου από πρωινό “παραλίας” σε βραδινό

d425dec44b84d63c4ec4c0f2a8297ea5_xl.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πολλές οι περιπτώσεις και οι φορές που πηγαίνεις αμέσως μετά το μπάνιο για δείπνο σε κάποιο εστιατόριο. Η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να βρεις το χρόνο ή την επιθυμία να κάνεις μπάνιο με τα όλα του μετά την παραλία. Από την άλλη μεριά το να πας από την παραλία κατευθείαν στο μπαράκι δε σημαίνει πως πρέπει να αισθάνεσαι βρώμικη όλη την υπόλοιπη βραδιά σου. Με μερικά προϊόντα-κλειδιά, tips και tricks, μπορείς να μετατρέψεις μία μέρα στην παραλία σε ένα σέξι, καλοκαιρινό, βραδινό λουκ μέσα σε μερικά λεπτά. Δες πώς..

Πλεξούδα

Κάνε πλεξούδα τα μαλλιά σου στο πλάι (ή κάν’τα δύο πλεξούδες) πριν πας στην παραλία. Κάνε τα μπάνια σου χωρίς να μπαίνουν τα μαλλιά σου στο πρόσωπό σου και μόλις στεγνώσουν βγάλε τις πλεξούδες για τα πιο τέλεια, φυσικά και αυθεντικά κυμματιστά μαλλιά. 

Ενυδάτωση προσώπου

Μετά την τελευταία σου βουτιά άπλωσε στο πρόσωπό σου ένα after-sun προϊόν για να ανανεωθεί η επιδερμίδα σου και να ενυδατωθεί. Επίσης θα μειωθούν και οι κοκκινίλες που μπορεί να έχεις. 

Πήγαινε για το χρυσό

Άσε στην άκρη τα σκούρα χρώματα και πέρνα τις βλεφαρίδες σου με μία γυαλιστερή, χρυσή σκιά για να “παίξεις” με την μπρονζέ από τον ήλιο επιδερμίδα σου. 

Κρύψε τις ατέλειες

Αν το πρόσωπό σου έχει αρπάξει λίγο παραπάνω από τον ήλιο ή θέλεις απλά λίγη κάλυψη στις προβληματικές περιοχές άπλωσε μία ενυδατική κρέμα με λίγο χρώμα. 

Λιπ γκλος

Για να τελειοποιήσεις το λουκ σου ολοκλήρωσέ το με ένα λιπ γκλος σε ζωηρό χρώμα. Μιας και δεν φοράς full μακιγιάζ το ζωηρόχρωμο λιπ γκλος θα κάνει λίγο πιο παιχνιδιάρικο το λουκ σου. 


Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα