Εκλογές

5 νέους υποψήφιους συμβούλους ανακοίνωσε ο Γ.Αργυρόπουλος

alexopoylos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο δήμος Πύργου αλλάζει επιτέλους σελίδα. Την Πέμπτη το βράδυ ξεκινά μία νέα εποχή, με πρωταγωνιστή τον πολίτη, που θα δώσει ξανά στον δήμο την ηγετική θέση που του ανήκει στη Δυτική Ελλάδα. Η παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» παίρνει απόψε ψήφο εμπιστοσύνης από τους δημότες του Πύργου και αναλαμβάνει την ευθύνη, εφαρμόζοντας ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο ανάπτυξης, να βγάλει τον δήμο από το τέλμα που έχει περιέλθει και να τον οδηγήσει ξανά με ασφάλεια σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

«Μισή ώρα μετά τις οκτώ εγκαινιάζουμε το εκλογικό μας κέντρο στην οδό Μανωλοπούλου 28. Απόψε οι δημότες του Πύργου, δίνοντας δυναμικό ‘παρών»  στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της αλλαγής που έρχεται. Μιας νέας εποχής που ανατέλλει, απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις των τελευταίων δεκαετιών που κρατούσαν τον δήμο δέσμιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ανεξάρτητης κίνησης πολιτών Γιάννης Αργυρόπουλος και συνεχίζει «Προχωράμε με σιγουριά στην επόμενη μέρα με πρωταγωνιστή τον δημότη. Έχουμε όλα τα εχέγγυα να μετατρέψουμε το δήμο σε πρότυπο ανάπτυξης και δεσμευόμαστε ότι θα τα καταφέρουμε. Απόψε ανοίγει μία νέα σελίδα για τον Πύργο. Να είστε όλοι εκεί…».

 

 

Παράλληλα η παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» εντείνει τις προσπάθειές της για την κατάρτιση του πολυσυλλεκτικού και ακηδεμόνευτου ψηφοδελτίου, για το οποίο είχε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος. Προς αυτή την κατεύθυνση, παρουσίασε πέντε νέα πρόσωπα που συνδυάζουν την εμπειρία των παλιών με τη δίψα για δημιουργία των νέων.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

1.ΜΠΟΣΜΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ  του Σπυρίδωνα

   Αντιδήμαρχος Πύργου

  Υποψήφιος  Δημοτικός  Σύμβουλος (Δ.Ε Πύργου)

2.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του  Ευθυμίου

  Συνταξιούχος πυροσβέστης – πρ.  ποδοσφαιριστής Πανηλειακού

  Υποψήφιος Δημοτικός  Σύμβουλος (Δ.Ε Βώλακος)

3.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  του Αντωνίου

  Πτυχιούχος  ΑΤΕΙ  Τοπικής  Αυτοδιοίκησης – Ελεύθερος   Επαγγελματίας.

   Υποψήφιος  Δημοτικός  Σύμβουλος (Δ.Ε Ιάρδανου)

4.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ του Διονυσίου

   Μουσικός – Δάσκαλος μουσικής

   Υποψήφιος  Δημοτικός  Σύμβουλος (Δ.Ε Πύργου)

5.ΝΤΟΑ – ΜΑΧΑΙΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (Βούλα) του Δημητρίου

   Ελεύθερη επαγγελματίας

   Υποψήφια  Δημοτική  Σύμβουλος (Δ.Ε Ωλένης)

Εκλογές

5 νέους υποψήφιους συμβούλους ανακοίνωσε ο Γ.Αργυρόπουλος

fotopalam.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η παράταξη «Όραμα Δημιουργίας» συνεχίζει να επενδύει σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα που είναι ικανά να μετουσιώσουν την αγάπη τους για τον δήμο Πύργου σε εφαλτήριο ανάπτυξης και ευημερίας.  

Προς αυτή την κατεύθυνση ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Γιάννης Αργυρόπουλος παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης πέντε νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική που έχει αποκτήσει ο συνδυασμός του.

Ειδικότερα πρόκειται για τους:

Ευθαλεία Ι. Κωνσταντοπούλου (Δ.Ε. Πύργου) Αισθητικός

Φωτεινή Χ. Μουλαγιάννη (Δ.Ε. Πύργου) Ιδ. υπαλληλος-Πτυχιούχος λογιστικής

Σπυρος Ν. Νούσιας (Δ.Ε. Πύργου) Ελ.επαγγελματιας-πρωην επ. Ποδοσφαιριστής

Ηλίας Ι. Παλαμάρας (Δ.Ε. Πύργου) Καθηγητης φιλολογος

Αλίκη Κ. Τριγάζη (Δ.Ε. Πύργου) Λογίστρια

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε αυτό για το οποίο δεσμευτήκαμε από την πρώτη στιγμή. Την κατάρτιση ενός πολυσυλλεκτικού και ακηδεμόνευτου ψηφοδελτίου. Προχωράμε μπροστά επενδύοντας στο παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Αργυρόπουλος.

Παράλληλα ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου απηύθυνε κάλεσμα για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην καρδιά της Ηλειακής Πρωτεύουσας που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη 24 Απριλίου στις 8:30. «Καλώ όλους τους δημότες να δώσουν το ‘παρών’ στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής μας εκστρατείας, στα εγκαίνια των γραφείων μας, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ηχηρό μήνυμα για την αλλαγή που έρχεται. Εφαρμόζοντας ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο ανάπτυξης, κάνουμε ξανά τον πολίτη πρωταγωνιστή. Την Πέμπτη 24 Απριλίου εγκαινιάζουμε τη νέα εποχή. Να είστε όλοι εκεί…». 

Όλη η επικαιρότητα