Γυναίκα

5 περίεργες πληροφορίες γύρω από το σεξ που σίγουρα δεν έχεις ξανακούσει

sex_facts.jpg
Ακούστε το άρθρο

Aποτελέσματα ερευνών από τους βετεράνους του σεξ, μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό…
Ο William Masters και η Virginia Johnson, έγιναν γνωστοί στα τέλη της δεκαετίας του 1950, αρχές 1960, για τις πρωτοποριακές τους προσωπικές έρευνες γύρω από το σεξ. Έγιναν, μάλιστα, τόσο διάσημοι που η ιστορία και τα ευρήματά τους μεταφέρθηκαν πρόσφατα σε αμερικανική τηλεοπτική σειρά (Masters of Sex), η οποία ήδη γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Σε συνέχιση του έργου τους, οι ερευνητές προσθέτουν κατά καιρούς νέα σεξουαλικά facts που μας σοκάρουν.

Δες τα 5 πιο περίεργα στοιχεία για το σεξ που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα:

#1 Τα ψηλά τακούνια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το γυναικείο οργασμό:

Το θέμα είναι εντελώς πρακτικό και οργανικό. Ορισμένα πολύ ψηλά τακούνια,   δημιουργούν συστολή στο πυελικό έδαφος (δλδ τους μύες που υποστηρίζουν παθητικά και ενεργητικά ζωτικά όργανα, όπως την κύστη, την ουρήθρα, τα γεννητικά όργανα και το έντερο, φροντίζουν για την εγκράτεια των ούρων και του εντέρου και συμβάλλουν στη σεξουαλική υγεία),  η οποία δεν επιτρέπει στην γυναίκα να απολαύσει τον οργασμό της στο μέγιστο.

#2 Μπορείς να μείνεις έγκυος μέχρι και 8 ημέρες μετά την σεξουαλική πράξη:

Έρευνες έχουν δείξει ότι το πολύ δυνατό σπέρμα, μπορεί να ζήσει στον τράχηλο της μήτρας πριν κατέβει το ωάριο που θα γονιμοποιηθεί, μέχρι και για 8 ημέρες μετά τη σεξουαλική πράξη.

#3 Όλες οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό:

Ένα fact που δίνει κουράγιο σε πολλές γυναίκες που ακόμα δεν έχουν βρει το… μυστικό! Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όλες οι γυναίκες είναι «προγραμματισμένες» από τη γέννησή τους να έρχονται σε οργασμό, απλά αρκετές δεν ξέρουν πώς να… βάλουν σε λειτουργία αυτό το μηχανισμό.

#4 Μια καρέκλα μπορεί να σε διεγείρει:

Και αυτό εξηγείται επιστημονικά: κάτω από τα οπίσθια, στα κόκαλα που ακουμπούν όταν κάθεσαι στην καρέκλα, είναι τα νεύρα του αιδοίου, που συνδέονται με τους ιστούς διέγερσης. Έτσι όταν κάθεσαι στην καρέκλα πιέζονται τα συγκεκριμένα νεύρα και είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια έντονη επιθυμία για σεξ.

#5 Πιες νερό: Κάνει καλό στον οργασμό:

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο, αλλά οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ένας καλά ενυδατωμένος οργανισμός είναι πολύ πιο εύκολο να έρθει σε οργασμό. Το σώμα αποτελείται κυρίως από υγρά, που «ρυθμίζουν» ολόκληρο το οργανικό μας σύστημα.

Όλη η επικαιρότητα