Προγνωστικά

5 πράγματα που πρέπει να προσέξεις όταν ποντάρεις από το κινητό

Ακούστε το άρθρο

Η τοποθέτηση στοιχημάτων μέσω κινητού τηλεφώνου ή αλλιώς “mobilebetting” αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς πλέον τρόπους για να παίξετε online. Πριν από μερικά χρόνια κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο, τώρα όμως είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Όλες οι στοιχηματικές πλατφόρμες διαθέτουν mobileapp και αξίζει να αναφερθεί πως τα περισσότερα έσοδα τους προέρχονται από το στοίχημα μέσω κινητών συσκευών παρά από σταθερούς υπολογιστές.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των παικτών που προτιμούν την τοποθέτηση στοιχημάτων μέσω κινητού, τότε καλό θα είναι να λάβετε γνώστη των παρακάτω 5 χρήσιμων συμβουλών:

  1. Εστιάστε στο pregame στοίχημα και στα μονά αποδεκτά όταν πρόκειται για livebetting.

Ακόμη και αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης σε κάποιες από τις κορυφαίες πλατφόρμες, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η τοποθέτηση live στοιχημάτων και ειδικότερα η δημιουργία δελτίων με περισσότερες από μία επιλογές δεν είναι ιδιαίτερα απλή υπόθεση. Δελτία με περισσότερες από 4 επιλογές, θα διαπιστώσετε πως πολλές φορές δε γίνονται αποδεκτά. Σε μια τέτοια περίπτωση, η καλύτερη επιλογή είναι να στραφείτε σε μονές επιλογές και να τοποθετήσετε τα combo δελτία σας από το desktop ή το laptop σας.

  1. Περιορίστε τα πονταρίσματα σας.

Είναι πιθανό, κάποια στοιχηματική εταιρία να μην παρέχει τη δυνατότητα κατάθεσης μέσω της κινητής συσκευής σας. Είναι επίσης πιθανό, να μην παρέχεται η δυνατότητα κατάθεσης μέσω της βασικής μεθόδου που σας διευκολύνει να χρησιμοποιείτε. Σε αυτές περιπτώσεις, συνιστάται να τοποθετείτε χαμηλά πονταρίσματα έτσι ώστε να υπάρχει πάντα απόθεμα στο λογαριασμό σας.

  1. Δώστε προσοχή στο livescore και τις live αποδόσεις.

Το mobilebetting συνοδεύεται από πολλά πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα. Η χρήση ενός σταθερού υπολογιστή σας δίνει καλύτερες επιλογές έτσι ώστε να συγκρίνετε προσεκτικά τις αποδόσεις μιας αναμέτρησης ή να επιβεβαιώσετε το σωστό σκορ κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Μέσω των smartphones ωστόσο, είναι πιο πολύπλοκο να προβείτε στις παραπάνω επαληθεύσεις με αποτέλεσμα πολλές φορές μάλιστα να αποφεύγετε τον απαραίτητο έλεγχο. Αν έχετε όμως την παραμικρή υποψία ότι κάποιες αποδόσεις ή κάποια σκορ είναι λάθος, απλά αποφύγετε το ποντάρισμα.

  1. Αν είστε αρχάριος παίκτης, αποφύγετε το mobilebetting.

Οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες δεν έχουν ενσωματώσει ακόμη στο mobile μενού τους την υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης πελατών (livechat). Αυτό σημαίνει πως οποιοδήποτε ζήτημα (πχ δυσκολία στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος) προκύψει κατά την περιήγηση σας, δεν υπάρχει η δυνατότητα να λύσετε τυχόν απορίες. Συνιστάται λοιπόν να αποκτήσετε πρώτα μεγαλύτερη εμπειρία στον χώρο του στοιχήματος και στη συνέχεια να ξεκινήσετε το παιχνίδι μέσω της κινητής συσκευής σας.

  1. Να είστε προσεκτικοί κατά την επιλογή σας.

Το mobilebetting σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Βάσει τούτου, είναι συχνό φαινόμενο πολλοί παίκτες να τοποθετούν στοιχήματα σε αγώνες προερχόμενους από πρωταθλήματα για τα οποία έχουν ελάχιστη γνώση και συνεπώς να έχουν χρηματικές απώλειες. Κάτι ακόμη που παρατηρείται συχνά, είναι η επιλογή σημείου από λάθος αναμέτρηση ή ακόμη και η επιλογή λάθος αγοράς. Συνεπώς, απαιτείται μεγάλη προσοχή κατά την επιλογή και την τοποθέτηση των στοιχημάτων μέσω της κινητής συσκευής σας προκειμένου να μην οδηγηθείτε σε αρνητικές επιπτώσεις των χρηματικών σας διαθεσίμων.

Όλες οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα για το 2020

Όλη η επικαιρότητα