Περίεργα

5 στους 100 μπαίνουν στο facebook ενώ κάνουν έρωτα

a5bac8ba9c967e6946a238abd189b55b.jpg
Ακούστε το άρθρο

Κι όμως! Tην ώρα της… κορύφωσης, το 5% των Βρετανών τσεκάρουν το facebook, σύμφωνα με έρευνα της Durex που στόχο είχε να ρίξει φως στα πράγματα που έχουν στο μυαλό τους ή που κάνουν την ώρα του σεξ οι συμπολίτες του Ντέιβιντ Κάμερον.   

Η έρευνα έδειξε ότι το 12% των Βρετανών κόβει στη μέση την ερωτική πράξη για να απαντήσει στο κινητό και το 10% κάνει ένα διάλειμμα από τα… ερωτικά παίγνια για να γράψει ακόμα και sms.
Οι Βρετανοί αποδεικνύουν στην πράξη ότι μπορούν και συνδυάζουν το σεξ με τα social media, όμως, όπως επισημαίνει η έρευνα, κάτι από τα δύο θα κάνουν λάθος.

Το κινητό μπαίνει δυναμικά όχι μόνο στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στην ερωτική τους ζωή. Μπορεί τα social media και το internet να μας βοηθούν να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη, την ίδια όμως βλάπτουν την ευτυχία πολλών ζευγαριών αφού, πολλές φορές, καταστρέφουν ακόμα και τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Στην έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών Durex, που σίγουρα αποτυπώνει μία τάση, το 50% των συμμετεχόντων παραδέχτηκε ότι η τεχνολογία επηρεάζει αρνητικά τις ανθρώπινες σχέσεις. Ίσως τελικά δεν είναι τυχαίο ότι οι νεαροί Βρετανοί αφιερώνουν όλο και λιγότερο χρόνο στο σεξ.

Όλη η επικαιρότητα