Style Πάσχα

5 stylish συνδυασμοί για να φορέσεις το Πάσχα

Ακούστε το άρθρο

Tο Πάσχα είναι μια από τις πρώτες στιγμές της σεζόν που μπορούμε να καλωσορίσουμε την άνοιξη με ανοιχτές αγκάλες. Ακόμη κι αν ο καιρός είναι άστατος, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ’ αυτή για να βάλουμε στην άκρη τα βαριά μας παλτό και να υποδεχτούμε τα πιο ανάλαφρα πανωφόρια και τα πιο παιχνιδιάρικα χρώματα στην γκαρνταρόμπα μας. Με τα παστέλ να είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το να επιλέξεις μια τέτοια απόχρωση για τα looksτου Πάσχα, είναι μια σωστή κίνηση. Δεν είναι η μοναδική όμως.

5 stylish συνδυασμοί για να φορέσεις το Πάσχα

Πριν φτιάξεις τη βαλίτσα για τις διακοπές, βρες το τέλειο εορταστικό σύνολο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το Πάσχα είναι μια από τις πρώτες στιγμές της σεζόν που μπορούμε να καλωσορίσουμε την άνοιξη με ανοιχτές αγκάλες. Ακόμη κι αν ο καιρός είναι άστατος, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή απ’ αυτή για να βάλουμε στην άκρη τα βαριά μας παλτό και να υποδεχτούμε τα πιο ανάλαφρα πανωφόρια και τα πιο παιχνιδιάρικα χρώματα στην γκαρνταρόμπα μας. Με τα παστέλ να είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, το να επιλέξεις μια τέτοια απόχρωση για τα looksτου Πάσχα, είναι μια σωστή κίνηση. Δεν είναι η μοναδική όμως.

Κοιτώντας τις εμφανίσεις stylish γυναικών και τι έχουν φορέσει αυτή την περίοδο, μπορούμε να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας looks για τις διακοπές του Πάσχα. Σου βρήκαμε 5 outfits από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς.

Φλοράλ φόρεμα + Ζακέτα

ImaxTreeΈνα μάξι φλοράλ φόρεμα είναι μια φανταστική επιλογή για την άνοιξη, πόσο μάλλον για μια περίσταση σαν την Κυριακή του Πάσχα που θα είσαι παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και θα περνάτε ωραίες στιγμές. Αν κάνει κρύο στο μέρος που βρίσκεσαι, φόρεσε πάνω από το φόρεμα μια ζακέτα σε ουδέτερη απόχρωση δημιουργώντας το απόλυτο look για την εξοχή.

Duster coat + Toπ + Παντελόνα

ImaxTreeΈνα ανάλαφρο πανωφόρι και μια παντελόνα στην ίδια απόχρωση αποτελούν τη βάση για το τέλειο πασχαλινό σύνολο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα απλό t-shirt και αθλητικά για ένα casual ύφος.

Πλεκτή μπλούζα + Ψηλόμεσο παντελόνι

ImaxTreeΚλασικός και πάντα επιτυχημένος συνδυασμός. Ένα ψηλόμεσο παντελόνι, είτε είναι τζιν, είτε θυμίζει δέρμα, ταιριάζει φανταστικά με ένα όμορφο πουλοβεράκι και ένα ζευγάρι mules. Αν θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στο σύνολό σου, πρόσθεσε μια τσάντα σε bold απόχρωση για ν’ απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Animal Print φόρεμα + Σακάκι + Dad καπέλο

ImaxTreeΑν είναι μια καλή στιγμή να φορέσεις ένα animal print φόρεμα, μια μέρα σαν την Κυριακή του Πάσχα είναι η κατάλληλη. Οι γήινες αποχρώσεις ενός animal print φορέματος θα ταιριάξουν φανταστικά με ένα oversized σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση. Ολοκληρώνοντας το look με ένα dad καπέλο θα προσφέρεις ένα αναπάντεχο twist στο σύνολό σου.

T-shirt + Skinny τζιν + Αθλητικά παπούτσια

ImaxTreeΑν δεν έχεις καμία διάθεση να σπαταλήσεις χρόνο για το look της Κυριακής, τότε επίλεξε τον πιο αγαπημένο σου και τον πιο διαχρονικό συνδυασμό: t-shirt + τζιν παντελόνι. Κλασικό σύνολο που θα σου προσφέρει εγγυημένη άνεση και στιλ. Προτίμησε ένα graphic t-shirt από ένα πιο μονόχρωμο και ένα ζευγάρι λευκά sneakers για ένα fun αποτέλεσμα.

via

Όλη η επικαιρότητα