Γυναίκα

5 τρόποι για να φλερτάρετε χωρίς να… δείξετε απελπισμένη!

timthumb.php_.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το φλερτ είναι ίσως μία από τις πιο απολαυστικές και φυσικά αρχαιότερες τέχνες που υπάρχουν! Ναι το λέμε τέχνη γιατί αυτό ακριβώς είναι, μιας και δυστυχώς δεν είναι όλοι μάστερ του είδους, παρά το γεγονός ότι αν δεν φλερτάρεις… δεν κάνεις τίποτα! Δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας πραγματικά ωραίος άντρας να σας μιλήσει, που να αγγίζει τα επίπεδα του κελεπουριού, κι εσείς να τον απορρίψετε γιατί δεν σας άρεσε ο τρόπος που σας πλησίασε; Καλά στις μέρες μας δεν είμαστε και τόσο ψείρες, αλλά καλώς ή κακώς η πρώτη εντύπωση και η πρώτη ατάκα είναι σημαντική, και δεν εννοούμε τις κλασικές αηδίες. Όσον αφορά στο γυναικείο φύλο, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο μιας και έχει επικρατήσει η πεποίθηση ότι ο άντρας είναι ο κυνηγός και άρα αυτός που θα κάνει το πρώτο βήμα! Κι όμως κορίτσια, δεν υπάρχει τίποτα το κακό από το να ξεκινήσει μία γυναίκα το παιχνίδι του φλερτ και να δείξει σε κάποιον ότι της αρέσει. Η παγίδα βέβαια στην προκειμένη είναι ότι κινδυνεύει να χαρακτηριστεί απελπισμένη, κάτι που είναι χειρότερο από το… λιγούρι του άντρα! Εμείς όμως, σας έχουμε μερικές τεχνικές, που και θα κάνουν στον άλλο λιανά ότι ενδιαφέρεστε και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αξιοπρέπειά σας.

1. Τα κοινά ενδιαφέροντα: Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να πιάσεις κουβέντα σε κάποιον, από το να μάθεις το μεγάλο του πάθος. Μάθετε λοιπόν τι του αρέσει και πολύ απλά, πετάξτε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είπαμε φυσικά ότι αν του αρέσουν τα σκυλιά, και του αναφέρετε κάτι για ένα αβοήθητο κουτάβι που είδατε, ότι στη συνέχεια θα σας παντρευτεί, αλλά είναι μία πολύ καλή αρχή. Γενικότερα είναι στη φύση μας, αυτό που μας αρέσει να το σχολιάζουμε και να το αναφέρουμε συχνά. Είναι επίσης στη φύση μας όταν βρούμε κάποιον με το ίδιο πάθος με εμάς, αυτομάτως και για κάποιο περίεργο λόγο να τον συμπαθούμε!

2. Κολακεία: Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες έχουν ανάγκη από κοπλιμέντα; Αν δεν το ξέρατε, σας ενημερώνουμε ότι και οι άντρες έχουν ανασφάλειες και θέλουν κάθε τόσο να ακούνε και μια καλή κουβέντα. Οπότε λοιπόν, μπορείτε να του πείτε κάτι για την εμφάνισή του, τα μαλλιά του (αν έχει φυσικά) ή το ντύσιμό του. Υποθέτουμε ότι εφόσον σας αρέσει, σίγουρα θα του βρίσκετε πολλά θετικά οπότε δεν νομίζουμε να δυσκολευτείτε να τον πείτε τον καλό λόγο. Προσοχή: Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να καταντήσετε λιγούρι, ή η θεία από το χωριό η οποία ακόμα κι αν έχετε πάρει 30 κιλά από τότε που έχει να σας δει, θα συνεχίσει να σας βλέπει κούκλα και κοριτσάκι! Καλό θα ήταν να μη γίνετε έτσι… Με μέτρο και ένα τη φορά!

3. Όχι πολύς… σαρκασμός: Λένε ότι από τα μεγαλύτερα μίση γεννιούνται οι μεγαλύτεροι έρωτες. Αυτό ίσως και να είναι αλήθεια, στο Hollywood! Επειδή εσείς λοιπόν δεν είστε πρωταγωνίστρια σε ρομαντική κομεντί, καλό θα ήταν να του πάτε λίγο κόντρα, είναι πάντα αφροδισιακή η διαφωνία, αλλά με μέτρο γιατί οι άντρες δε σηκώνουν και πολλά πολλά. Δηλαδή τον ειρωνευτήκατε μία, άντε δύο μέχρι εκεί. Ειδικά αν είναι κι άλλοι μπροστά, καλύτερα να μην υπάρξει δεύτερη! Τελοσπάντων το μήνυμα το πήρε οπότε δεν είναι ανάγκη να φέρεστε σαν αγοράκι που αγαπάει το κοριτσάκι και του τραβάει τις κοτσίδες! Χαλαρά…

4. Μη σταυρώνετε χέρια: Η αλήθεια είναι ότι όταν είμαστε μπροστά στο αντικείμενο του πόθου μας, η συμπεριφορά μας είναι αλλόκοτη και σίγουρα όχι συνηθισμένη. Είναι απολύτως λογικό, και αν αυτός είναι λίγο παρατηρητικός θα το καταλάβει από τη γλώσσα του σώματος. Ένα τεράστιο θέμα των γυναικών είναι το πού θα βάλεις τα χέρια σου τη δεδομένη εκείνη στιγμή. Οι άντρες για παράδειγμα έχουν τις τσέπες τους αλλά εμείς που δεν έχουμε πάντοτε αυτήν την πολυτέλεια; Το λοιπόν, καλύτερα να έχετε τα χεράκια σας να κρέμονται παρά να τα σταυρώσετε μπροστά στο στήθος ή να τα βάλετε στην μέση. Δείχνει επιθετικότητα και απόσταση και σίγουρα δεν είναι αυτό το ζητούμενο!

5. Χαμογελάστε: Είναι μεταδοτικό που λένε! Παρατηρημένα, όταν βλέπεις ένα χαμογελαστό πρόσωπο, αυτομάτως χαμογελάς κι εσύ και γενικότερα λαμβάνεις θετικά vibes από το άτομο αυτό! Οπότε λοιπόν, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και… κοιτάξτε τον με αγάπη! Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το λέμε: Ο άντρας πάει πάντα εκεί που τον αγαπούν, ενώ η γυναίκα όχι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, Αν παρατηρήσει εκείνος δηλαδή, ότι όταν τον βλέπετε λάμπετε και σκάτε και το χαμόγελο της ευτυχίας, πιστεύουμε ότι το μήνυμα θα το πάρει! Από κει και πέρα, είναι δικό του θέμα αν θα σας προτιμήσει.

πηγή:queen.gr
 

Όλη η επικαιρότητα