Ηλεία Πολιτισμός

5ο Φεστιβάλ Πηνειού στα Καβάσιλα: Πρεμιέρα με Λυσιστράτη

Ακούστε το άρθρο

Υπέροχα καλοκαιρινά βράδια υπόσχεται και πάλι ο Δήμος Πηνειού με αφορμή την έναρξη του 5ου Φεστιβάλ Πηνειού στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων. Στόχος των διοργανωτών είναι να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων δημιουργώντας κάθε χρόνο που περνά ένα πλούσιο πρόγραμμα θεατρικών και μουσικών παραστάσεων. Το πρόγραμμα δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Ιουλίου με Λυσιστράτη,  στις 16 Ιουλίου θα υπάρχει η παράσταση “Circus day” , ενώ θα υπάρχουν και παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους όπως η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Αλέξης Καστρινός συνάντησε τους δημιοσιογράφους στο Ανοικτό Θέατρο, χθες Τρίτη και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο κόσμος έδειξε ότι περιβάλλει με εκτίμηση το Φεστιβάλ αυτό. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρης Βασιλόπουλο πρόεδρο του ΝΠ Πολιτισμού, τον πρόεδρο της ΤΚ κ Σωκράτη Βάγγη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για τη συμβολή τους και καλώ όλα τον κόσμο να παραστεί στις εκδηλώσεις. Το Φεστιβάλ Πηνειού επιδιώκει να φέρει ονόματα μεγάλα ποιοτικά και να αναδειχθεί ο δήμος μας.»

Ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ Δημήτρης Βασιλόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια έχουμε ζήσει εδώ στο ανοικτό θέατρο Καβασίλων πολύ όμορφες στιγμές. Φιλοδοξούμε να έχουμε την συμμετοχή όλων των Ηλείων και όχι μόνο  γιατί φροντίζουμε για την ποιοτική διασκέδασή τους. Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου με Λυσιστράτη  του Αριστοφάνη, με μεγάλα ονόματα του Θεάτρου, τον Φιλιππίδη, τον Μπέζο.

Το Φεστιβάλ κλείνει στις 26 Αυγούστου με την θεατρική παράσταση «Ομερτά: η σιωπή των Ανδρών».

Όλη η επικαιρότητα