Lifestyle

6 είδη σεξ που κάνουν οι single

timthumb.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όταν είσαι ελεύθερος, δηλαδή δεν έχεις σχέση, το θέμα σεξ είναι το μόνο εύκολο πράγμα που μπορείς να βρεις. Έξι είδη του, θα σε κάνουν να θυμηθείς δικές σου καταστάσεις και εμπειρίες.

1. Δεν ήταν πολύ καλό

Δεν τρελάθηκες αλλά δεν είπες κάτι. Δε σε νοιάζει, άλλωστε, γιατί δεν πρόκειται να έχεις μαζί του σχέση ή κάποια πιο στενή επικοινωνία. Δεν ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής σου, ένας απλός οργασμός και μένεις εκεί. Ίσως έφταιξε το τρακ ή η έλλειψη χημείας.

2. Υπό την επήρεια αλκοόλ

Είσαι έξω και περνάς καλά. Και πίνεις, πίνεις, πίνεις. Οι πιθανότητα του να κάνεις καλό σεξ μειώνονται κάθε φορά που πίνεις το επόμενο σφηνάκι. Μπορεί να σε χαλαρώνει και να νιώθεις sexy αλλά το αλκοόλ κάπως μας διαστρεβλώνει τα κριτήρια επιλογής. Αυτό το διαπιστώνεις το επόμενο πρωί όταν αντικρίζεις τον παρτενέρ της βραδιάς που πέρασε.

3. Ήθελες να ήταν κάτι παραπάνω από σεξ

Αντίθετα με την πρώτη περίπτωση, σε αυτή και χημεία είχατε και όλο προσπαθείς να προσγειώσεις τον εαυτό σου στο να μην θέλεις κάτι παραπάνω από εκείνον. Αλλά δε μπορείς. Θες κάτι περισσότερο από σεξ. Μια αγκαλιά, να συζητήσεις μαζί του για τη ζωή, ένα δείπνο σε εστιατόριο.

4. Το φιλικό

Ή αλλιώς το γνωστό friends with benefits (φίλοι με πλεονεκτήματα) που έχει γίνει και ταινία με τον Justin Timberlake και τη Mila Kunis. Γνωρίζεστε πολλά χρόνια και εκτός από φίλοι, κάνετε και σεξ. Κάποιες φορές εξελίσσεται σε σχέση και άλλες φορές απλά μένει στο σεξ.

5. Τυχαίο

Δεν είχατε προγραμματίσει να κάνετε σεξ, ούτε καν το είχες στο πίσω μέρος του μυαλό σου. Ούτε φορούσες sexy εσώρουχα, ούτε το αγαπημένο σου άρωμα.

6. Το απαγορευμένο

Και οι δυο γνωρίζατε ότι δεν έπρεπε να κάνετε σεξ. Ωστόσο, το κάνατε. Μπορεί να ήταν πρώην κολλητής, (εύχομαι να μην είναι νυν), να ήταν παντρεμένος, να, να, να. Συνήθως τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν καλό τέλος. Μπορεί να ήταν το καλύτερο σεξ που έχεις κάνει αλλά σκέψου ότι μεγάλο ρόλο έπαιξε η αίσθηση του απαγορευμένου.

Όλη η επικαιρότητα