Γυναίκα

6 fashion items στις αποχρώσεις του καφέ που μπορείς να φορέσεις το φθινόπωρο

Ακούστε το άρθρο

Μία από τις νέες αφίξεις της νέας σεζόν αφορά στα color trends και δεν είναι άλλη από τις γήινες αποχρώσεις. Τις είχαμε αφήσει λίγο πίσω είναι η αλήθεια τα τελευταία χρόνια, αλλά μετά την έλευση και την εξάπλωση του marigold, σειρά έχουν οι υπόλοιπες αποχρώσεις του καφέ που αργά ή γρήγορα θα βρουν μία θέση στην ντουλάπα σου. Από το καλοκαίρι ήδη τα γήινα χρώματα και κυρίως το καφέ έκαναν την εμφάνισή τους στις πιο ζεστές αποχρώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι το καφέ είναι ένα χρώμα που πολλές μπορεί να το θεωρούν από κλασικό έως παρωχημένο, αλλά οι νέες εκδοχές του δε θα σου αφήσουν περιθώρια αμφιταλάντευσης. Όχι μόνο οι αποχρώσεις του ποικίλουν και δεν είναι βαρετές αλλά ταιριάζουν με πολλά από τα χρώματα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Κάνε την αρχή λοιπόν, επενδύοντας σε ρούχα και αξεσουάρ στις αποχρώσεις του καφέ που δε θα σε δεσμεύσουν, αντίθετα θα φανούν πολύ χρήσιμα στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα.

Pleated φούστα, Massimo Dutti

Μία pleated φούστα θα λειτουργήσει ως ένα ακόμα βασικό κομμάτι στην ντουλάπα σου. Θα την φορέσεις με τα booties αλλά και με τα sneakers σου, ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ που θες να πετύχεις.

Belted jacket, Asos

Ίσως να μη σου φαίνεται πολύ χρήσιμο ακόμα, αλλά σύντομα θα αναζητήσεις ένα belted jacket. Αν διαλέξεις ένα στις αποχρώσεις του καφέ, τότε σίγουρα θα το φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Δερμάτινο πουγκί Reve d’u Jour, Kalogirou

Ποτέ δεν είναι περιττή μία καφέ τσάντα στην ντουλάπα σου. Θα λειτουργήσει ως μία εναλλακτική της αγαπημένης σου μαύρης και φέτος θα είναι και μέσα στα color trends.

Button dress, Mango

Τα φορέματα με τα κουμπιά τα λάτρεψες το καλοκαίρι και το φθινόπωρο δεν θα τα αποχωριστείς. Αντίθετα θα σε βολέψουν και ένα σε μία γλυκιά καφέ απόχρωση θα σου λύσει πολλές φορές τα χέρια.

Δερμάτινα booties, Topshop

Φέτος θα τα δεις σε πολλές εκδοχές και πολλές αποχρώσεις. Εγώ σου προτείνω αυτή για να τη φοράς σχεδόν με όλα τα χρώματα που έχεις στην ντουλάπα σου.

Leggings, Oysho

Το athleisure style θα παραμείνει και θα το δοκιμάσεις, αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Τα leggings θα λειτουργήσουν όχι μόνο ως ένα από τα basics του σάκου του γυμναστηρίου, αλλά είναι πολύ πιθανό να τα φοράς για ένα άνετο καθημερινό στιλ.

ΠΗΓΉ

Όλη η επικαιρότητα