6 μικροσκοπικά tattoo, ιδανικά για τα δάχτυλα των χεριών

Η ομορφιά στα άκρα δεν συνδέεται μόνο με ένα περιποιημένο μανικιούρ, αλλά υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να τα αναδείξεις. Φορώντας για παράδειγμα εντυπωσιακά κοσμήματα (βραχιόλια ή δαχτυλίδια) ή κάνοντας ένα τατουάζ. Ναι, ναι, πολύ καλά διάβασες. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής και κομψή εναλλακτική, την οποία προτιμούν ολοένα και περισσότερες γυναίκες τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά, μην πάει το μυαλό σου σε σχέδια που καλύπτουν μεγάλο μέρος των δαχτύλων. Η τάση θέλει τα τατουάζ τόσο διακριτικά, που άνετα μπορείς να τα χαρακτηρίσεις μικροσκοπικά και λιλιπούτεια.

Είτε έχουν χρώμα είτε όχι, με παιχνιδιάρικο, μοντέρνο, bohemian, rock ή σοφιστικέ χαρακτήρα, αυτά που τα χαρακτηρίζει είναι η μίνιμαλ αισθητική τους. Τα συγκεκριμένα τατουάζ, τα οποία είναι γνωστά στα social media και κυρίως στο hashtag του Instagram ως «finger tattoos», υπόσχονται να δώσουν ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ στην εμφάνισή σου, ενώ κάποιες φορές, ανάλογα των artist, μπορούν να καταλήξουν και σε μικρά έργα τέχνης επάνω στα δάχτυλά σου.

Τα σχέδια που ακολουθούν έχουν σκοπό να σε εμπνεύσουν:

 

View this post on Instagram

 

Cute ones for Amy 🚀 🌎 ⭐️

A post shared by Lauren Winzer (@laurenwinzer) on

 

View this post on Instagram

 

Palce delikatnie ozdobione ✨ #handpoke #fingertattoo #smalltattoo #tinytattoo

A post shared by 𝙻𝚞𝚕𝚊 𝙷𝚊𝚗𝚍𝚙𝚘𝚔𝚎 (@lula.handpoke) on

 

View this post on Instagram

 

@amfossati Tiny finger tattoos 👌🏼💅🏼☝🏼

A post shared by Tattoos (@tinytattoos) on

 

 

 

via