Αθλητισμός

6° Τουρνουά 3on3 STREETBALL Aγίας Βαρβάρας: Κάθε χρόνο και καλύτερο!

Ακούστε το άρθρο

Μετά από ένα χορταστικό τετραήμερο μπασκετικής πανδαισίας, ολοκληρώθηκε το βράδυ της  περασμένης Κυριακής το 6° Τουρνουά 3on3 streetball στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Βαρβάρας. 

Το Τουρνουά διοργανώθηκε γι’ άλλη μια χρονιά από το Σύλλογο Φίλων Αθλητισμού Πύργου ‘ΟΛΥΜΠΙΟΣ’ και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ θερμή, καθώς αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από το Σύλλογο, προκειμένου να διατηρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις λειτουργικές και να μπορούν οι φίλοι του μπάσκετ ν’ αγωνίζονται εκεί οποιαδήποτε ημέρα το θελήσουν.

Η προχθεσινή τελευταία ημέρα του Τουρνουά είχε σπουδαία παιχνίδια με πολλές ωραίες ενέργειες σε όλες τις κατηγορίες, οι παίκτες ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των θεατών που στήριζαν τις προσπάθειές τους.

 

Oι νικητές

ΓΥΜΝΑΣΙΑ
Στην κατηγορία των Γυμνασίων  o τελικός της κατηγορίας κρίθηκε στον πόντο με τους Amalakers να επικρατούν των Exposers με 11-10.

ΛΥΚΕΙΑ

Στον τελικό της κατηγορίας των Λυκείων, η ομάδα ‘Ψωμί’ αποδείχτηκε πιο εύστοχη κι επικράτησε με 11 – 8, κατακτώντας την κούπα.

VETERAN

Στον τελικό της κατηγορίας Veteran οι ‘Body House’ υπερίσχυσαν με 15 – 6 της ομάδας ‘Ελαστικά Μπάδας’ και στέφθηκαν νικητές στη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΑΝΔΡΕΣ -ΟPEN

Τέλος, στην κατηγορία ‘Ανδρών – Open’ και τον μεγάλο τελικό είχαμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, όπου οι ‘Barbeque’ με ρεσιτάλ ευστοχίας πίσω από τη γραμμή των 6,75 μ. νίκησαν τους ‘Vodka Redbulls’ με 15-10.

Οι νικητές και των τεσσάρων κατηγοριών θα λάβουν ως έπαθλο μια δωρεάν κατάβαση rafting στον Αλφειό ποταμό από την εταιρεία εναλλακτικών δραστηριοτήτων ‘OLYMPIA ADVENTURE CLUB’ στην Αρχαία Ολυμπία. Οι νικητές στην κατηγορία ‘Ανδρών – Open’ έλαβαν επίσης τέσσερις φανέλες με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη από τους διοργανωτές του GNN 3on3 streetball που διεξάγεται κάθε χρόνο στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους νικητές και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία στο κέντρο του γηπέδου με τους συμμετέχοντες ν’ απολαμβάνουν τις στιγμές και ν’ αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μεγάλες χαρές και συγκινήσεις.

Οι διοργανωτές του Τουρνουά θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους αθλητές και τους θεατές των αγώνων για τη δυναμική συμμετοχή τους στην αθλητική αυτή εκδήλωση και δίνουν υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν δριμύτεροι το επόμενο καλοκαίρι για το 7° Τουρνουά 3on3 streetball.

Όλη η επικαιρότητα