Hobby

6η Εαρινή Αυτοκινητοδρομία την Κυριακή 16 Μαρτίου

6i_earini_aytokinitodromia_tin_kyriaki_16_martioy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια από την ίδρυσή του ο ΣΦΙΠΟΠ ξεκινά πανηγυρικά τις αγωνιστικές εκδηλώσεις για το 2014, την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Μετά την μεταστέγαση στα νέα γραφεία στην οδό Γερμανού 40 στο κέντρο του Πύργου και με το πνεύμα της ανανέωσης η κλασσική 6η Εαρινή Αυτοκινητοδρομία αλλάζει όνομα αλλά όχι φιλοσοφία.

Ο  αγώνας που θα ονομάζεται πλέον 1o Bella Classico Rally θα διεξαχθεί σε ένα σκέλος σε μια διαδρομή 90 χλμ, γεμάτη όμορφες εικόνες, αναμνήσεις, και δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας  με οδηγικό ενδιαφέρον και εξαιρετικά φιλόξενα χωριά.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τα Γραφεία του Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π. στην οδό Γερμανού 40 στον Πύργο την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11 το πρωί και ακολουθώντας διαδρομή από τα χωριά ΒΟΥΝΑΡΓΟ, ΦΩΝΑΙΙΤΙΚΑ, ΕΛΑΙΩΝΑΣ, ΜΟΥΖΑΚΙ, ΛΟΥΚΑΣ, ΡΟΔΙΑ, ΛΑΓΑΝΑΣ, ΟΙΝΟΗ και αφού διαγωνιστούν σε 4 ειδικές διαδρομές ακριβείας θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο της εκκίνησης.

Ο αγώνας είναι επίσημος στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παλαιών Οχημάτων (Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ) και προσμετρά στο Πρωτάθλημα Σ.Φ.Ι.Π.Ο.Π., όπως αυτό έχει παρουσιαστεί από το 2007 με συντελεστή 2.

       

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κατασκευής από  01.01.1931 έως και 31.12.1984  σύμφωνα με τον κανονισμό του αγώνα.

Το  παράβολο  ορίζεται σε  € 50 για πλήρωμα δύο ατόμων (οδηγού & συνοδηγού) και καλύπτει:

  • Τα έξοδα της διοργάνωσης που αναλογούν στο σύνολο της οργάνωσης
  • Ασφάλιση αυτοκινήτων προς τρίτους κατά την διάρκεια του Ράλλυ
  • Παράβολο συμμετοχής προς την Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ
  • Γεύμα Απονομής
  • Αναμνηστικά του Ράλλυ (Μετάλλια – Κύπελλα)
  • Υλικό αγώνος (Πινακίδες – Νούμερα – Road Book κ.λ.π.)
  • Διαφημιστικά του εκάστοτε χορηγού της εκδήλωσης
  • Συμμετοχή του πληρώματος στις εκδηλώσεις που τυχόν πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του αγώνα

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην “6η Εαρινή Αυτοκινητοδρομία – 1η BELLA Classico Rally πρέπει να παραλάβουν την Αίτηση Συμμετοχής τους από το Γραφείο του ΣΦΙΠΟΠ καθημερινά από ώρα 18:00 και να καταβάλουν το Δικαίωμα Συμμετοχής το ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Γερμανού 40 Τηλ. & fax: 2621028650) ή στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς.

Όλη η επικαιρότητα