6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Αποχαιρέτησαν τα «εκτάκια» με… «Μαίρη Πόπινς»!

Με μια υπέροχη γιορτή αποχαιρέτησε τα «εκτάκια» του το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 12 Ιουνίου.

Οι μαθητές της έκτης τάξης, με την επιμέλεια των δασκάλων της, Διονυσίας Κωβαίου, Ελένης Τσίμπρη και Λάμπρου Τσακριλή προετοίμασε με πολλή αγάπη, μεράκι και φαντασία παρουσίασε -αφιερώνοντας σε  όλους τους μαθητές  του σχολείου το κλασικό μιούζικαλ «Μαίρη Πόπινς»…

Ήταν ένα εγχείρημα εξαιρετικά απαιτητικό για τους μικρούς μαθητές, απέδειξε όμως πως η ομαδικότητα και η συνεργασία για άλλη μια φορά έκαναν.. το θαύμα τους!  Η Ανδριανή Ρηγούτσου καθηγήτρια αγγλικών, δίδαξε στα παιδιά τα τραγούδια της παράστασης και ήταν κοντά τους σε ότι χρειάστηκε, η Μαρία Καζάκου εφευρετική και σπιρτόζα δίδαξε στα παιδιά τα χορευτικά που πλαισίωναν την παράσταση, η κυρία της Μουσικής Χριστίνα Λυμπέρη επιμελήθηκε την εκτέλεση του μουσικού κομματιού «Let’s go fly a kite» στο πιάνο από τη μαθήτρια Μαριλού Δηλάρη και  φυσικά έκλεισε τη γιορτή με τραγούδια. Τα καταπληκτικά παιδιά της έκτης απέδωσαν εξαιρετικά τους χαρακτήρες του έργου συγκινώντας συμμαθητές, γονείς και δασκάλους που το παρακολούθησαν.

«Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Φώτη μας , για τις εξαιρετικές κατασκευές του στο σκηνικό, τον κ. Χρήστο Οικονόμου για το σκηνικό που ζωγράφισε και χάρισε στο σχολείο μας, τον μαθητή Λυκείου Θοδωρή Τσακριλή για τις ώρες που αφιέρωσε στην μετάφραση του αγγλικού σεναρίου της παράστασης και φυσικά όλο το Σύλλογο διδασκόντων που προσέφερε  εγκάρδια και  ενισχυτικά  τη βοήθειά του σε ό,τιδήποτε χρειάστηκε. ‘Όλη αυτή η προσπάθεια πλαισιώθηκε και ενισχύθηκε από την Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ελένη Κουνέλη που υποστηρίζει και προωθεί δράσεις ομαδικότητας και συνεργασίας. Ευχαριστούμε εκτάκια μας! Σας ευχόμαστε κάθε πρόοδο στη ζωή σας. Να πετάξετε ψηλά σαν τους  χαρταετούς  της γιορτής σας φορτωμένοι με πολύχρωμα όνειρα. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τον πλούσιο μπουφέ που προσέφερε στο τέλος της γιορτής σε όλους τους παρευρισκόμενους»… ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δάσκαλοι του σχολείου που συμμετείχαν στο ανέβασμα της παράστασης.