Ηλεία

4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου: Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Ακούστε το άρθρο

Δυνατό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης έστειλαν χθες το πρωί εθελοντές αιμοδότες που βρέθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Από νωρίς το πρωί, γονείς, κηδεμόνες και ευαισθητοποιημένοι πολίτες συγκεντρώθηκαν στους χώρους του 4ου Δημοτικού Σχολείου, αφιερώνοντας ελάχιστο από τον πολύτιμο χρόνο τους για ένα τόσο ιερό σκοπό όπως η προσφορά αίματος, η οποία μπορεί να σώσει ζωές. Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικό, αφού η υπεύθυνη γιατρός Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη και το νοσηλευτικό προσωπικό κατάφεραν να συγκεντρώσουν 15 πολύτιμες μονάδες αίματος.

Περισσότεροι αιμοδότες

Στη σημαντική συνεισφορά των γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου στάθηκε η γιατρός αιμοδοσίας του Πύργου Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη που μαζί όλα τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους εθελοντές αιμοδότες που με τη συμμετοχή τους βοηθούν το σημαντικό αυτό έργο και ενισχύουν ακόμα περισσότερο την Τράπεζα Αίματος, δίνοντας παράλληλα ζωή και σε συνανθρώπους τους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι ανάγκες του Νοσοκομείου Πύργου είναι τεράστιες σύμφωνα με την κ. Ζαχαριαδάκη, καλώντας παράλληλα τον κόσμο για ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή. Τέλος, εστίασε σημαντικά στην ενημέρωση περί εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, τονίζοντας πως οι νέοι δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όλη η επικαιρότητα