Μπάσκετ

6ο GNN 3on3 SREETBALL «ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»: Ξεκινά η μπασκετική πανδαισία στην πλατεία του Πύργου!

Ακούστε το άρθρο

Τζάμπολ έχουμε σήμερα στις 5.30 μ.μ. στο 6ο GNN STREETBALL που θα διεξαχθεί στην Κεντρική πλατεία του Πύργου και θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Συνολικά στο τουρνουά συμμετέχουν 60 ομάδες σε 5 κατηγορίες, γεγονός που υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις μέχρι τέλους.

Οι διοργανωτές για άλλη μια χρονιά έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για θεατές και αγωνιζόμενους και είναι δεδομένο πως για τις ερχόμενες 4 ημέρες η πορτοκαλί θεά θα κρατήσει όμορφη συντροφιά σε όσους επιλέξουν να βρεθούν στο ειδικά διαμορφωμένο court που και φέτος θα λάβει χώρα το τουρνουά, είτε για να παίξουν, είτε για να παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας έχει ως εξής:

* Όλες οι ομάδες θα πρέπει να είναι στο γήπεδο μισή ώρα πριν το παιχνίδι τους.  Τα παιχνίδια φέτος θα είναι πάρα πολλά και θα βοηθούσε ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στις ώρες που αναγράφονται.

Aφιερωμένο στον Λάμπη Μιχαλακόπουλο

Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στη κεντρική πλατεία Πύργου το GNN STREETBALL. Το φετινό τουρνουά αποκτά διαφορετική σημασία καθώς θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός συνανθρώπου μας που τόσο άδικα, έφυγε από τη ζωή.

Οι διοργανωτές του τουρνουά Νίκος Συναδινός, Νίκος Τσίτσος και Γρηγόρης Κακολύρης αναγνωρίζοντας την δράση και την προσφορά του Λάμπη Μιχαλακόπουλου αποφάσισαν πως το φετινό τουρνουά θα φέρει το όνομά του.

Η κίνηση αυτή γίνεται σαν ελάχιστος φόρος τιμής στην μνήμη του, καθώς υπήρξε μια εξαίρετη προσωπικότητα με σπουδαία πορεία και μεγάλη αγάπη για τον τοπικό αθλητισμό.

Όλη η επικαιρότητα