6ο GNN 3on3 STREETBALL «ΛΑΜΠΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»: Το καλύτερο που έγινε ποτέ!

Θέαμα, γέλιο, συγκίνηση, ομηρικές μάχες κάτω από τα καλάθια και πάρα πολύς κόσμος στις κερκίδες ήταν τα συστατικά ενός τουρνουά που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη!

Το 6o GNN 3on3 Streetball από την περασμένη Κυριακή πέρασε στην ιστορία ως το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει μέχρι σήμερα και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως δεν αποτελεί μόνο ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού αλλά και ένα αναπόσπαστο κομμάτι πλέον, της κοινωνικής ζωής του τόπου, αφού έτσι και αλλιώς ο αθλητισμός είναι κομμάτι αλλά και μικρογραφία της κοινωνίας.

Από την περασμένη Πέμπτη και για τέσσερις ημέρες η κεντρική πλατεία του Πύργου «χόρευε» στους ρυθμούς της πορτοκαλί θεάς, o θεαματικός όμως επίλογος του 6ου GNN γράφτηκε την περασμένη Κυριακή με την διεξαγωγή των τελικών σε όλες τις κατηγορίες.

Εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό πάντως, η τελευταία μέρα του τουρνουά επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις που ξεκίνησαν με τους Φάνη Λαμπρόπουλο και Νίκο Ράπτη να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια τη σκυτάλη να παίρνουν οι χορεύτριες του AEOLOS CHEERLEADING TEAM που μέχρι και κλείσιμο της αυλαίας έδωσαν ξεχωριστή νότα στην διοργάνωση.

Η πιο συγκινητική ωστόσο στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή της τιμητικής πλακέτας στα παιδιά του πρόσφατα αδικοχαμένου Λάμπη Μιχαλακόπουλου, στη μνήμη του οποίου οι διοργανωτές αφιέρωσαν το φετινό τουρνουά το οποίο έφερε το όνομά του.

Κατά την διάρκεια του 6oυ GNN 3on3 Streetball βραβεύτηκε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς ο οποίος πρόσφατα αναδείχτηκε κορυφαίος τεχνικός της Basket League για την περσινή χρονιά.

Οι νικητές

Νικητές της μεγάλης κατηγορίας ΟPEN αναδείχθηκαν οι Yiannis Hair Style που κέρδισαν στον τελικό τους Αχαγιώτες.

Στην κατηγορία VETERAN, το κύπελλο σήκωσαν οι Gansters που επιβλήθηκαν των Basket Gaz.

Στην U18, νικητές ήταν η ομάδα «Το Ψωμί» που κέρδισε τους τους ΒΒC ενώ στην U15 οι Άσχετοι νίκησαν τους Dream Team και πήραν το Κύπελλο.

Στα κορίτσια, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Drink Team που ξεπέρασε το εμπόδιο των «Περιμένοντας την Ψηλή».

Στο διαγωνισμό τριπόντων τέλος, νικητής ήταν ο Γιώργος Κοντάκας με 12 εύστοχες προσπάθειες.