Εκλογές

7 νέες υποψηφιότητες από τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο

xristodoul.jpg
Ακούστε το άρθρο

Επτά νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο υπ. δήμαρχος Δήμου Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος. Αναλυτικά οι επτά νέοι υποψήφιοι:

Αναγνωστόπουλος Κώστας

Συνταξιούχος Αστυνομικός

Υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας

Η Αμαλιάδα δεν μπορεί , άλλο, να είναι θεατής των προσωπικών επιδιώξεων του Γιάννη Λυμπέρη

Η Αμαλιάδα έχει ιστορία, έχει αξία, έχει δύναμη και είναι η πρωτεύουσα του πιο δυναμικού και παραγωγικού τμήματος της Ηλείας.

Οι γειτονιές και οι συνοικισμοί της Αμαλιάδας πρέπει να αναγεννηθούν .

Οι νέοι της πρέπει να βρουν δουλειές και κάθε οικογένεια  να μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια.

Θα δώσω τη μάχη.

Στο πλευρό της πιο μεγάλης παράταξης.

Για να έχουμε νέο Δήμαρχο Ήλιδας, τον έντιμο και δυνατό Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Προχωράμε μαζί.

Για το Δήμο , για τον άνθρωπο

Ανδριόλας Ζώης, Διευθυντής ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ ΚΕΚ,

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας.

Κάθε μέρα, για πάρα πολλά χρόνια, ζω από πρώτο χέρι την αγωνία των άνεργων νέων του τόπου μας. Αγωνίστηκα μαζί τους για να βρουν εισοδήματα και το πετύχαμε. Αγωνίστηκα για να βρουν σταθερές δουλειές και κάθε φορά που το πετυχαίνουμε, νιώθω περήφανος.

Δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος, όταν κάθε σπίτι έχει και δύο και τρεις ανέργους. Νέους και νέες, οικογενειάρχες με παιδιά και υποχρεώσεις που δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα και την ίδια στιγμή να μη δίνει κανείς σημασία.

Λείπουν μεγάλα αναπτυξιακά έργα από την περιοχή. Λείπουν επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας. Λείπει σχεδιασμός και πολιτική τόλμη. Ο Δήμος Ήλιδας πρέπει να γίνει το αναπτυξιακό παράδειγμα για την Νέα Ελλάδα. Χωρίς υπερβολές. Χωρίς αυταρχισμό. Χωρίς καθυστερήσεις. Με αφοσίωση στην κοινωνική αλληλεγγύη, στον τουρισμό, στον αθλητισμό, στο περιβάλλον.

Έκρινα κι αποφάσισα ότι για να γίνουν αυτά χρειαζόμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή κι ένα νέο μοντέλο Δημάρχου. Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο σαν τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Έμπειρο, ήπιο, ικανό κι αποτελεσματικό. Θα δώσουμε τη μάχη μαζί.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Νικολόπουλος Παναγιώτης

Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Πηνείας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας.

Η Πηνεία δεν είναι ένας μικρός Δήμος που ενώθηκε με την Αμαλιάδα  λόγω Καλλικράτη και μπορεί να ζει στο περιθώριο των επιλογών Λύμπέρη.

Η Πηνεία είναι η  πύλη  της Αμαλιάδας , είναι  τόπος με ιστορία και ανεξάντλητες δυνατότητες. Την έχω υπηρετήσει ως αντιδήμαρχος και ήρθε η ώρα να την υπηρετήσω ξανά σα στρατιώτης του μεγάλου μας στόχου.

Να γίνει η Πηνεία χώρος αγροτικής, κτηνοτροφικής και τουριστικής ανάπτυξης, προσφέροντας δουλειές και εισόδημα σε όλους όσοι ζούμε και αγωνιζόμαστε εδώ.

Ο Χρήστος Χριστοδουλόπιουλος είναι ο Δήμαρχος που θα φέρει ξανά την Πηνεία στο προσκήνιο

Προχωράμε μαζί.

Για τα Δήμο , για τον άνθρωπο.

Παναγιώτης Βαγιάνας του Νικολάου

Ιατρός Γενικής ? Οικογενειακής Ιατρικής. Γεννηθείς εν έτη 1977 στην πόλη της Κοζάνης. Καταγόμενος από την Αγιάσο Μυτιλήνης.

Πατέρας 2 ανήλικων κοριτσιών. Διετέλεσας γραμματέας του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν Αμαλιάδας, Γραμματέας της ?Ενωσης ιατρών Αμαλιάδας.

Στην πόλη της Αμαλιάδας με έφερε η ??τύχη?? όταν κληρώθηκα τον Οκτώβρη του 2007 για θέση ειδικότητας Γενικής ? Οικογενειακής Ιατρικής στον Γ.Ν Αμαλιάδας στο οποίο υπηρέτησα από το Γενάρη 2008 μέχρι τον Ιούλιο του 2012, με ενδιάμεσες μετακινήσεις στο Π. Γ.Ν. Πύργου και τα κέντρα υγείας Γαστούνης, Σιμόπουλου, Βάρδας, Ζαχάρως και Κρεστένων. Θέτω την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό του κ. Χριστοδουλόπουλου   «?Ηλιδα Νέα Μέρα» διότι πιστεύω βαθύτατα ότι ο τόπος όπου ζούμε και ανατρέφουμε τα παιδιά μας χρειάζεται ριζικές αλλαγές, ??νέο?? αέρα και όρεξη για δουλειά. Χρειάζεται άτομα που είναι αλώβητα από το ??βρώμικο?? πολιτικό σκηνικό των τελευταίων δεκαετιών. Ανθρώπους ανιδιοτελείς που αγαπούν τον τόπο και απαιτούν μια ανθρώπινη πόλη που μπορεί να προσφέρει στον δημότη ποιότητα ζωής. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας γιατί θεωρώ ότι θέλω και μπορώ να προσθέσω ένα λιθαράκι για να γίνει το όραμα πραγματικότητα

Παστού- Δάρρα Αλεξάνδρα

Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος

Υποψήφια   Δημοτική  Σύμβουλος ΄Ηλιδας

Η Αμαλιάδα , τα χωριά μας , η Πηνεία, είναι η ζωή μας.

Είναι ο τόπος μας.

Εδώ δημιουργήσαμε , εδώ μεγαλώσαμε τα παιδιά μας, εδώ είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη για ν? αλλάξει πορεία ο τόπος.

Οι γειτονιές θέλουν φροντίδα, τα χωριά θέλουν ζωή και η κοινωνία χρειάζεται στήριγμα και προστασία

Αποφάσισα να είμαι υποψήφια, ανταποκρινόμενη στο προσκλητήριο πανστρατιάς του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Προχωρώ μαζί του  για τη νίκη.

Για το Δήμο για τον άνθρωπο.

Πετρουτσάς Δημήτρης

Επιχειρηματίας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ήλιδας

Όποιος μέσα στην κρίση , δουλεύει και αγωνίζεται για την οικογένειά του και τον τόπο του, καταλαβαίνει, ότι ό Δήμος Ήλιδας τα τελευταία χρόνια δεν ασχολείται με την κοινωνία  και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Το Δημαρχείο, ανήκει σε μια κλειστή ομάδα εξουσίας.

Στις 18 του Μάη θα να ανατρέψουμε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

Θα εκλέξουμε ενωμένοι, το Δήμαρχο που μπορεί να εγγυηθεί μια νέα μέρα για όλους.

Προχωρώ με το Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Για το Δήμο για τον άνθρωπο.

Παναγόπουλος Αντώνιος

Πυροσβέστης, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Κατεβαίνω στην τοπική Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο « ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ » και Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο .

Εργάζομαι ως Πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας που παρουσιάζει πάρα πολλά κενά . Ασχολούμαι πολύ με τα κοινά , ιδιαίτερα με τα εργασιακά  στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας στο οποίο εκλέγομαι από τα σωματεία των εργαζομένων συνεχόμενα από τον Απρίλιο του 2006 έως και σήμερα, σε διάφορες θέσεις, όπως είναι μέλος της Διοίκησης ,Ταμίας και σήμερα ως  Έφορος αυτού .

Θέλω να ασχοληθώ με την τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο  Ήλιδας  στα τοπικά διαμερίσματα του οποίου υπάρχουν πολλές ελλείψεις και προβλήματα Ειδικότερα  οι αγροτικοί και δασικοί δρόμοι στα Δημοτικά Διαμερίσματα παραμένουν αδιάβατοι .Η ύδρευση και ο φωτισμός σε πολλά σημεία του Δήμου είναι είτε προβληματικά είτε ανύπαρκτα και απαιτούν την άμεση αντιμετώπιση από την νέα  Δημοτική Αρχή  .

Πιστεύω ότι για την τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υπάρχει κομματισμός αλλά να κυριαρχεί μόνο το κοινό συμφέρον για την πόλη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ,με όλες μας τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του Δήμου μας γεγονός που θα προκύψει μέσα από  την ανάδειξη της Αρχαίας Ηλιδας, την ανάπτυξη του αγροτουρισμού στην Πηνεία και την ευρύτερη περιοχή , τη τουριστική αξιοποίηση των παραλιών μας όπως ειναι  η Αγία Μαρίνα, το Παλούκι, η Κουρούτα και γενικά  όλη η παράκτια ζώνη του Δήμου μας .Με αυτό τον τρόπο θα  αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και θα καταπολεμηθεί η ανεργία κυρίως των νέων ανθρώπων .

Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει  με την αμέριστη βοήθεια των εργαζομένων στο Δήμο και με την αξιοποίηση όλων των μηχανημάτων που διαθέτει   να προσφέρει το σύνολο των δυνάμεων της στην εξυπηρέτηση του πολίτη , στην φροντίδα του αδύναμου συμπολίτη μας .

Σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα σας καλώ όλους  σας να στηρίξετε με την ψήφο σας, την παράταξη Ηλιδα Νεα Μέρα και τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο . ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

Όλη η επικαιρότητα