Επιχειρήσεις

71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ – Η κορυφαία ιπποδρομία του 2017 αύριο στο Μαρκόπουλο

Ακούστε το άρθρο

· 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ – Η κορυφαία ιπποδρομία του 2017 αύριο στο Μαρκόπουλο

· Πλησιάζει η ώρα του μεγάλου Ντέρμπι- Αύριο το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο

· Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ αύριο στο Μαρκόπουλο- Ιπποδρομίες και κέφι στο «κόκκινο» με Έλλη Κοκκίνου!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για το μεγαλύτερο αθλητικό – κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού! Το 71οΕλληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ πραγματοποιείται αύριο στον Ιππόδρομο Αθηνών, με πρωταγωνιστές τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα και τους πλέον έμπειρους αναβάτες.

Στην ξεχωριστή αυτή ημέρα στο Μαρκόπουλο, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα σε όλους όσοι βρεθούν στον Ιππόδρομο σε μία ατμόσφαιρα γιορτής. Αθλητές και καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών, ενώ μικροί και μεγάλοι θα συμμετέχουν σε πρωτότυπες δραστηριότητες με εκπλήξεις. Μετά τη λήξη των ιπποδρομιών θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με πολλή μουσική και μια ξεχωριστή συναυλία από την Έλλη Κοκκίνου!

unnamed 1

Πλούσιο πρόγραμμα με επτά ιπποδρομίες

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει συνολικά επτά ιπποδρομίες με ώρα έναρξης στις 17:00. Στις 19:10 θα δοθεί το σήμα για το μεγάλο Ντέρμπι, στο οποίο συμμετέχουν επτά 3ετείς καθαρόαιμοι ίπποι: ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ΔΑΝΑΟΣ, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΜΟΜΟΥΡ και ΝΕΣΤΟΡΑΣ. Οι τζόκεϊ που διεκδικούν το τρόπαιο είναι οι Παναγιώτης Δημητσάνης, Κωνσταντίνος Καποδίστριας, Δημήτρης Δρόσος, Μιχάλης Ξυνός, Γιάννης Λαζαρίδης, Εντιόν Τσέλα και Γιώργος Μερσινιάς.

Δωρεάν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Η έκταση πρασίνου δίπλα στον ιππόδρομο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας, όπου οι επισκέπτες, από νωρίς το απόγευμα, θα μπορούν να διασκεδάσουν συμμετέχοντας δωρεάν σε πολλές δραστηριότητες.

Ένας θεματικός χώρος με φουσκωτά παιχνίδια περιμένει τους μικρούς φίλους, καθώς και βόλτες με πόνυ ή με μια εντυπωσιακή άμαξα.

unnamed 2

Ένας φωτογραφικός θάλαμος θα είναι έτοιμος να απαθανατίσει γκριμάτσες, πόζες και όλες τις μοναδικές στιγμές.

Στο χώρο του στίβου, εκτός από τις επτά ιπποδρομίες, οι θεατές θα απολαύσουν ιππικά shows από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, αλλά και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Επιπλέον, θα υπάρχει μια ειδική έκθεση με γλυπτά εμπνευσμένα από άλογα.

Σούπερ διαγωνισμός για δώδεκα τυχερούς

Το Ντέρμπι θα μείνει αξέχαστο σε δώδεκα τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη γιορτή των ιπποδρομιών σε μια από τις πολυτελείς σουίτες του Ιπποδρόμου Αθηνών. Τέσσερις νικητές, που πήραν μέρος στον διαγωνισμό του ΟΠΑΠ στα social media, κέρδισαν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν το Ντέρμπι μαζί με τρεις φίλους του ο καθένας.

unnamed 3

Εύκολη πρόσβαση με ΙΧ ή μετρό

Η πρόσβαση στον Ιππόδρομο Αθηνών με αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολη καθώς στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου υπάρχει συχνή σήμανση. Στο χώρο του ιπποδρόμου διατίθεται δωρεάν parking.

Δείτε τη διαδρομή για τον ιππόδρομο:

https://goo.gl/maps/YLLMMKDQodz

Ακόμη κι αν κάποιος δεν διαθέτει αυτοκίνητο, μπορεί να φτάσει στον ιππόδρομο με ευκολία. Από το σταθμό του μετρό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια με πούλμαν από τις 15:00. Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής από τον Ιππόδρομο προς τον σταθμό μετρό στο Κορωπί θα είναι στις 22:00.

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της γιορτής των ιπποδρομιών από τη Nova

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, όπως και οι υπόλοιπες ιπποδρομίες της ημέρας, θα μεταδοθούν ζωντανά από το Novasports3HD. Επιπλέον, η Nova θα μεταδώσει και όλες τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου την ημέρα του Ντέρμπι.

Όλη η επικαιρότητα