Γυναίκα

Οι 8 τάσεις στα μαλλιά που θα μας πάρουν τα μυαλά μέσα στο 2017

Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο, οι προτάσεις που μας παρουσιάζουν στις επιδείξεις τους όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας είναι αμέτρητες, καθώς προσπαθούν να καλύψουν το γούστο των περισσότερων γυναικών και να μην αφήσουν καμιά μας παραπονεμένη.

Κάπως έτσι λοιπόν, ήρθε η στιγμή να καλωσορίσουμε τον νέο χρόνο και να δούμε τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το 2017 που φέρνει μαζί του:

1. Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση

Σε γενικές γραμμές τα ίσια μαλλιά είναι πάντα στην μόδα, αν και τώρα τελευταία βλέπαμε να δίνουν την σκυτάλη στις μπούκλες. Επέστρεψαν όμως δυναμικά και σε συνδυασμό με την χωρίστρα στο κέντρο. Για να δείχνει όμως εντυπωσιακό αυτό το στυλ μαλλιών, θα πρέπει να έχεις υγιή μαλλιά. Πράγμα που σημαίνει ότι το λάδι μαλλιών θα πρέπει να γίνει ο καλύτερος σου φίλος, ώστε να τα προστατέψεις από την θερμότητα.

2. Ψηλή κοτσίδα

Η ψηλή αλογοουρά προσθέτει κομψότητα σε κάθε εμφάνιση, είτε έχεις φροντίσει να είναι κατσαρά τα μαλλιά σου από την κοτσίδα και κάτω είτε ολόισια. Ένα ακόμη θετικό είναι ότι όσο πιο σφιχτά μαζέψεις τα μαλλιά σου τόσο περισσότερο θα σηκώνεται το πρόσωπο σου και θα δείχνει η επιδερμίδα σου ανανεωμένη.

3. Επίπεδα κυματιστά μαλλιά

Από τις ανάλαφρες μπούκλες που ήταν το must του 2016, περνάμε στα ίσια μαλλιά στα οποία όμως έχει χρησιμοποιηθεί το σίδερο για να δημιουργήσει αυτά τα επίπεδα κύματα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πιέσεις την μασιά επάνω τους και να την γυρίσεις προς τα πάνω, για να κάνουν αυτό το ελαφρύ σπάσιμο.

4. Μακριές αφέλειες – φράντζα

Μέχρι πέρυσι ήταν οι κοντές και ίδιες αφέλειες στο προσκήνιο, αλλά απ’ ότι φαίνεται προέβλεψαν να ικανοποιήσουν και όσες γυναίκες τις βαρέθηκαν και θέλουν τα τις μακρύνουν, καθώς μία από τις top προτάσεις είναι να κάνεις χωρίστρα στην μέση και να αφήσεις τις αφέλειες σου να μακρύνουν , δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι φράντζα.

5. Μακριά extensions

Όπως και να το κάνουμε τα μακριά μαλλιά είναι πάντα πιο εντυπωσιακά, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν όλες να τα μακρύνουν εύκολα. Γι’ αυτό υπάρχουν τα extensions. Προσοχή όμως! Φρόντισε να επιλέξεις το σωστό χρώμα και να τα τοποθετήσεις σωστά, ώστε να μην φαίνεται ότι δεν είναι δικά σου.

6. Μαλλιά όλα σε ένα μήκος

Προσοχή και εδώ, γιατί δεν μιλάμε για χωρίστρα στο πλάι, αλλά για μαλλιά στο πλάι, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει απλά να γυρίσεις τα μαλλιά σου προς την μία πλευρά. Έτσι θα έχει περισσότερο όγκο το χτένισμα σου, ενώ θα σε κάνει να δείχνεις πιο μοιραία.

7. Wet look hairstyle

Πάντα όταν πλησιάζει η Άνοιξη το wet look είναι από τις πρώτες μας επιλογές και ας μην μιλήσω για το Καλοκαίρι. Τα λαμπερά μαλλιά προτίμησαν τόσο η Gigi Hadid όσο και η Kim Kardashian στο fashion week που εμφανίστηκαν για την Άνοιξη του 2017. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να ακολουθήσεις αυτό το look είναι να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν styling και να το εφαρμόσεις από την ρίζα μέχρι και τις άκρες.

8. Χρυσό ξανθό χρώμα μαλλιών

Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι αυτή που βλέπουμε τώρα τελευταία στα μοντέλα και δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν βλέπουμε πολύ ξανθό ή κάποιον πολύ γλυκό και θερμό τόνο του χάλκινου. Ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος και απ’ ότι φαίνεται αυτή θα είναι η χρονιά του ξανθού χρώματος μαλλιών.

Πηγή: ediva.gr

Όλη η επικαιρότητα