Αθλητισμός

8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA: Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι οδηγοί!

cache_650x650_1_313779.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το 8ο P.I.C.K. εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στο πλήρωμα του χρόνου, ωστόσο θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μη γίνει εκτενής αναφορά στους πρωταγωνιστές του διημέρου 24-25 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα.

Για ακόμα μία χρονιά, οι οδηγοί των αγώνων μικροί και μεγάλοι, διατήρησαν σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον των φιλάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Σε αυτό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ταλέντο και η ποιότητα των αγωνιζόμενων στην κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα. Οι κορυφαίοι στο είδος τους έδωσαν το παρών και η επιτυχία ήταν αναπόφευκτη!

Οι αγωνιστικές κατηγορίες του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA ήταν τέσσερις, αλλά με κάποιες ενοποιήσεις κατηγοριών. Στο σιρκουί του περασμένου Σαββατοκύριακου παρακολουθήσαμε τις αγωνιστικές κατηγορίες ROTAX MICRO MAX, SENIOR-LOYX, ROTAX DD2 MAX-MASTERS και τη μεγάλη κατηγορία των έξι ταχυτήτων την ΚΖ2.

Στη ROTAX MICRO MAX όπου συμμετέχει το νέο… αίμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, νικητής ήταν ο Στυλιανός Πετρίσης και το βάθρο συμπλήρωσαν οι Καλιφατίδης Γεώργιος και Καρδαμάκης Ιωάννης στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Στην αμέσως επόμενη κατηγορία την SENIOR-LOYX ο Χρήστος Σαγανάς «κούνησε» την καρό σημαία στη SENIOR, ενώ στη LOYX νικητής ήταν ο Ανδρέας Καλυβιώτης. Στη SENIOR συμπλήρωσαν το βάθρο οι Πλιάτσικας Παναγιώτης και Παυλή Μαριελένα, ενώ στη LOYX, στη 2η θέση τερμάτισε ο Βασιλάγκος Γεώργιος και στην 3η ο Τσιανίκας Πολύδωρος.

Στην κατηγορία ROTAX DD2 MAX-MASTERS, στις πρώτες θέσεις τερμάτισαν οι Φίλιππος Καλέσης στη MAX και ο Βασιλόπουλος Γεώργιος στη MASTERS. Στην κατηγορία DD2 MAX ο Ντόντης  Μίλτος και ο Γεωργιλάς Φώτιος συνέθεσαν το βάθρο. Στην MASTERS μετά από τον Βασιλόπουλο, στο βάθρο ανέβηκαν οι Lazer(Λαζαράκος) και ο Παζάκος Αντώνιος.

Στη μεγάλη κατηγορία KZ2 ο Παύλος Ξυνός ήταν ο μεγάλος νικητής με τον Μοβσεσιάν Σέρκο να κατακτά την 2η θέση και τον Τσιμπρή Δημήτρη την 3η.

Η οργανωτική επιτροπή του 8ου P.I.C.K. ευχαριστεί θερμά όλους τους οδηγούς και τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο P.I.C.K. και υπόσχεται πως κάθε χρόνο θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε το επίπεδο της διοργάνωσης να παραμένει πάντα σε υψηλό επίπεδο.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Όλη η επικαιρότητα