Αθλητισμός

8ος Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης: Καστραντάς-Βίλλα πρωταγωνιστές του Διημέρου

Ακούστε το άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διήμερος Ποδηλατικός Αγώνας “8ος Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης”. Το βραδινό Criterium που διεξήχθη στο κέντρο του Πύργου το Σάββατο, σε μια διαδρομή κατάμεστη από θεατές, προσέφερε πλούσιο θέαμα σε όλο το κόσμο. Όσοι παραβρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την αφρόκρεμα της Ελληνικής ποδηλασίας. Θριαμβευτής του Criterium ήταν ο Χάρης Καστραντάς του ΠΟΗ ΚΑΣΤΡΟ κι ο Εμιλιάνο Βίλλα του ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Χρήστος Βλάχος του ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Criterium όλοι οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου μαζί με τους γονείς τους πήραν μέρος στο “Cirque των Μικρών”. Η συμμετοχή ήταν πολλή μεγάλη κι οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν ένα κέντρο του Πύργου γεμάτο ποδήλατο, απαλλαγμένο από αυτοκίνητα σε μια απόλυτα ασφαλή διαδρομή.

Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι γι αυτή τη γιορτή ποδηλάτου κι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.

Η επόμενη μέρα βρήκε τους αθλητές να ξεκινάνε απ το κέντρο του Πύργου ακολουθώντας μια πολλή απαιτητική διαδρομή 130 χλμ στην οποία αντιμετώπισαν ακραίες εναλλαγές καιρικών φαινομένων. Απόλυτος κυρίαρχος για άλλη μια μέρα ο Χάρης Καστραντάς ο οποίος κέρδισε διαδοχικά το Σπριντ Ευθείας στη Ζαχάρω και τη γενική κατάταξη στην Ανδρίτσαινα παίρνοντας και τα δυο χρηματικά έπαθλα. Δεύτερος για άλλη μια μέρα ο Εμιλιάνο Βίλλα και τρίτος ο αθλητής του Παναθηναϊκού Τάκης Χριστόπουλος.

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ αισθάνεται υποχρεωμένος απέναντι στους Χορηγούς, Υποστηρικτές και Φορείς που βοήθησαν με κάθε τρόπου για τη διεξαγωγή του Ποδηλατικού Διήμερου. Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά ,τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ευχαριστήριο προς κάθε φορέα.

Όλη η επικαιρότητα