Σπίτι & Διακόσμηση

9 cosy χώροι που σας δίνουν ιδέες για το πώς να κάνετε το σπίτι σας ζεστό και φιλόξενο

Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να φτιάξετε έναν χώρο από τον οποίο δεν θα φεύγετε ποτέ. Και όταν λέμε ποτέ εννοούμε τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Άλλωστε αυτό που όλοι θέλουμε είναι να μην κρυώνουμε σωματικά αλλά να μην κρυώνει και «το μάτι» μας.

Δείτε 9 υπέροχους cosy χώρους οι οποίοι θα σας δώσουν όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε τον δικό σας χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο ζεστός και πιο φιλόξενος.

Μαξιλαράκια με κρόσια και γούνινες λεπτομέρειες, ζεστά ριχτάρια και κουβερλί και μερικά λουλούδια στο βάζο μπορούν να κάνουν ένα υπνοδωμάτιο να δείχνει πολύ πιο cosy.
× Γεμίστε τον καναπέ σας με διάφορα διακοσμητικά μαξιλάρια και βάλτε και μερικά γούνινα στο σκηνικό. Σε ένα ψάθινο καλάθι βάλτε μια-δυο κουβέρτες για να τις έχετε πρόχειρες όταν κρυώνετε ενώ βλέπετε τηλεόραση. Μερικά κεριά θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τον χώρο.
Δώστε boho αέρα στο υπνοδωμάτιό σας. Ρίξτε ένα όμορφο κουβερλί πάνω στο κρεβάτι και βάλτε ένα φυτό σε μια γωνιά. Φυσικά ένα χαλί θα κάνει τον χώρο να δείχνει ακόμα πιο ζεστός.
Φτιάξτε μια όμορφη γωνιά διαβάσματος για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Βάλτε ένα γούνινο κάλυμα στην καρέκλα σας και ένα μαξιλαράκι, ανάψτε και μερικά κεριά και δημιουργήστε ένα ζεστό σκηνικό. Μια όμορφη gallery στην ίδια λογική θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο τον χώρο.
Κάντε το γραφείο σας να δείχνει πιο cosy. Bάλτε ένα γούνινο μικρό ριχτάρι στην καρέκλα του γραφείου σας, βάλτε όμορφα λουλούδια στον χώρο σας και θα νιώσετε αμέσως τη ζεστασιά.
×
Μην μείνετε μόνο στο λευκό που είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα του χειμώνα. Βάλτε και λίγο ροζ το οποίο είναι ένα γλυκό χρώμα που θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει πιο cosy. Μια κουβερτούλα στον καναπέ και ένα καλάθι με μερικές κουβέρτες σε μια γωνιά είναι αυτό που χρειάζεστε.
×
Και εδώ η λογική είναι η ίδια. Το ροζ των μαξιλαριών ταιριάζει υπέροχα με το ροζ του τοίχου.
×
Το layering είναι μεγάλη τάση και φέτος. Βάλτε ένα χαλί πάνω σε χαλί στο υπνοδωμάτιο και δείτε τον χώρο σας να δείχνει πολύ πιο ζεστός.
Βάλτε έναν ξύλινο δίσκο στην μπανιέρα σας και τοποθετήστε πάνω μερικά κεριά. Απολαύστε το πιο cosy μπάνιο της ζωής σας.

via

Όλη η επικαιρότητα