Γυναίκα

9 πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα για να αγαπήσεις αμέσως το σώμα σου

woman.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αν κοιτάς συνεχώς τον εαυτό σου και σκέφτεσαι όλα εκείνα που δε σου αρέσουν πάνω του τότε δεν είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Αν θέλεις να αγαπήσεις το σώμα σου τότε θα πρέπει απλά να αποδεχτείς αυτό που είσαι. Δες 9 πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα για να αγαπήσεις το σώμα σου στο επόμενο λεπτό. 

#1 Επέλεξε να σταματήσεις

Σταμάτα να επικεντρώνεσαι σε μέρη του σώματός σου που δεν σου αρέσουν και σταμάτα να έχεις εμμονή με το να τρως τα σωστά πράγματα. Απλά σταμάτα. 

#2 Δεν είσαι απλώς ένας αριθμός

Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις το νούμερο των ρούχων σου και να φορέσεις ρούχα που απλά σου ταιριάζουν. Δεν έχει σημασία τι νούμερο είναι αλλά πόσο καλά ταιριάζουν πάνω σου και πώς σε κάνουν να νιώθεις όταν τα φοράς. 

#3 Να είσαι καλή με τον εαυτό σου

Καλό είναι να χρησιμοποιείς όμορφες λέξεις για σένα καθημερινά, να κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να του λες πόσο όμορφος είναι.

#4 Κούνα το σώμα σου

Ένα σώμα που κινείται είναι ένα χαρούμενο σώμα. Να είσαι περήφανη και να νιώθεις ευγνωμοσύνη που το σώμα σου μπορεί και τρέχει, να χορεύει και να πηδάει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εσύ. 

#5 Σκέψου από μέσα προς τα έξω

Το σώμα σου είναι καταπληκτικό και είναι φτιαγμένο από τόσα πολλά πράγματα τα οποία έχουν δημιουργήσει εσένα. Κανένας άλλος δεν είναι σαν και εσένα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να νιώσεις ότι είσαι μοναδική. 

#6 Διώξε τον αρνητισμό

Κατανόησε τα αρνητικά σου συναισθήματα και σκέψου από που προέρχονται. Το να τα ξεπεράσεις δεν είναι εύκολο αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να το καταφέρεις. 

#7 Σταμάτα να νιώθεις πιεσμένη

Δε χρειάζεται να είσαι αδύνατη για να είσαι όμορφη. Είσαι όμορφη όπως κι αν είσαι και το μόνο που χρειάζεται είναι να το πιστέψεις. 

#8 Κάνε διαλογισμό

Ο διαλογισμός καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από το σώμα σου και δίνει στο μυαλό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει μαζί με το σώμα σου.

#9 Σταμάτα τις συγκρίσεις

Σκέψου ότι όταν συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιον σίγουρα θα υπάρχει και ένα άλλο άτομο το οποίο θα συγκρίνει τον εαυτό του με σένα. 


Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα