Γυναίκα

9 υπέροχες τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν αυτή την άνοιξη

Ακούστε το άρθρο

Κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας δημιουργούν καινούργια χαρακτηριστικά στα ρούχα και τις νέες τάσεις: τεράστια καρό μαντήλια, αθλητικά με πένσιλ φορέματα, μεγάλα παλτό και ούτω καθεξής.

Δείτε παρακάτω 9 καινούργιες τάσεις της μόδας για την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται και πάρτε ιδέες!

Φλοράλ μοτίβα

Τα φλοράλ ρομαντικά μοτίβα ταιριάζουν τέλεια σε αέρινα φορέματα και φούστες, στενά κουστούμια και μεταξωτά φορέματα, συνδυάζοντας τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν. Γενικά, δίνουν την αίσθηση της ελαφρότητας και της χαράς που εμπνέει η άνοιξη.

Σέξι πόδια

Υπάρχει κάτι πιο σέξι από ένα φόρεμα με ένα μεγάλο σκίσιμο; Οι στυλίστες προτείνουν όλο και πιο συχνά τα λίγο πιο προκλητικά και παιχνιδιάρικα ρούχα. Οι διάσημοι γίνονται όλο και πιο τολμηροί στο ντύσιμό τους κάθε χρόνο και οι σχεδιαστές ενδίδουν στις φαντασιώσεις τους και κάνουν τα σκισίματα όλο και βαθύτερα.

Κίτρινο

Το κίτρινο είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν που έρχεται. Είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό για όσους έχουν βαρεθεί τα γκρίζα χρώματα του χειμώνα. Το καλό με το κίτρινο, είναι ότι είναι ένα ευέλικτο χρώμα και μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς με αυτό.

Πολλά διακοσμητικά στοιχεία

Τα βολάν και τα διακοσμητικά στοιχεία ήταν πάντα σύμβολο της κομψής θηλυκότητας. Διαλέξτε ό,τι σας αρέσει: ογκώδη βολάν ή ρομαντικά διακοσμητικά στοιχεία. Βέβαια, προσέξτε το πώς θα ταιριάζουν στην σιλουέτα σας.

Ασυμμετρίες

Οι ασυμμετρίες δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από τα συμβατικά σχήματα και να εκφράσετε τον εαυτό σας ακόμα και με μια κλασική ερμηνεία.

Μεγάλα μανίκια

Η τάση με τα μεγάλα μανίκια κάνει την σιλουέτα να φαίνεται πιο εκκεντρική και θηλυκή.

Πούλιες και παγιέτες

Οι λαμπερές πούλιες θέλουν προσεχτική διαχείριση για να μην θυμίζει το τελικό αποτέλεσμα κάτι από εφιάλτη της δεκαετίας του 1980. Αν θέλετε να κάνετε μια εμφάνιση με πούλιες, προτιμήστε να είναι μόνο σε ένα μέρος της εμφάνισής σας, όπως η φούστα ή η μπλούζα.

Μεταλλικά

Το μεταλλικό ασημί μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σας. Τα αξεσουάρ παίζουν δευτερεύοντα ρόλο. Είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλά ασημί στοιχεία στο ντύσιμό σας, οπότε μην φοβηθείτε να επιλέξετε φούστες, φορέματα και μπλούζες που αντικατοπτρίζουν τα πάντα γύρω σας σαν καθρέπτης.

Βαθύ ντεκολτέ

Οι στυλίστες συμφωνούν ομόφωνα, ότι το χαμηλό ντεκολτέ είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και ταιριάζει με πολλά μοτίβα.

Πηγή: marieclaire.ru, tilestwra.com

Όλη η επικαιρότητα