Εκλογές

Α. Κατσανιώτης: «Οι πολιτικοί πρέπει να ακούνε τους πολίτες και να συζητούν μαζί τους»

10928997_1439490299623449_1111789813317986188_n.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από τέσσερις ώρες… συγκίνησης επεφύλασσε το βράδυ της Δευτέρας για τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ Αχαΐας, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Το ραντεβού που έδωσε με πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας στο κατάστημα «Αρχοντικό της Ευτυχίας» στην Κρήνη Πατρών εξελίχθηκε σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση που ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Ήταν μία συγκέντρωση, όμως, που δεν έμοιαζε με τις κλασσικές, προεκλογικές συγκεντρώσεις…

Χωρίς μακρόσυρτους λόγους και συνθήματα, ο κ. Κατσανιώτης σημείωσε πως ήταν υποχρέωσή του ν’ ανταποκριθεί στο αίτημα εκατοντάδων πολιτών να τον συναντήσουν και να συνομιλήσουν μαζί του λίγο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την τόσο μεγάλη και σημαντική για τον ίδιο, παρουσία τους.

«Σήμερα, οι πολιτικοί οφείλουν να ακούνε τους πολίτες. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Και να απαντήσω στα ερωτήματά σας, να μάθω τις ανησυχίες και τα προβλήματα. Πρέπει να τα λέμε συχνά. Και αυτό θα κάνουμε κυρίως μετά τις εκλογές…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κατσανιώτης, δίνοντας την υπόσχεση ότι αντίστοιχες συναντήσεις θα γίνονται κυρίως μετά την εκλογική αναμέτρηση, όταν με την ψήφο και την στήριξή τους θα τους εκπροσωπεί στην επόμενη Βουλή.

Η αίθουσα του καταστήματος γέμισε ασφυκτικά. Ο Ανδρέας Κατσανιώτης μίλησε προσωπικά με όλους. Έσφιξε χέρια, άκουσε ευχές και παρατηρήσεις, απάντησε σε ερωτήματα. Τόνισε την ανάγκη σταθερότητας στην χώρα, υπογράμμισε ότι η ΝΔ εργάστηκε για να φτάσει ο τόπος ένα βήμα από το τέλος των μνημονίων και των μεγάλων θυσιών του λαού, ενώ παρουσίασε και τις σκέψεις του για μία Αχαΐα εξωστρέφειας, επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης με πράξεις και όχι με λόγια. 

Στο τέλος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, σχολίασε: «Η πολιτική που εκπροσωπώ δεν έχει μεγάλο “στόμα”, αλλά μεγάλα “αυτιά” απέναντι στην κοινωνία. Και η κοινωνία αποδεικνύει ότι θέλει να αναδείξει πολιτικούς που ξέρουν και μπορούν να φέρουν αποτελέσματα…».

Όλη η επικαιρότητα