Ηλεία Πολιτική

Α. Νικολακόπουλος: «Να μπει ένα τέλος στις αστοχίες του παρελθόντος»

Ακούστε το άρθρο

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Αρκετά υπήρξαν τα λάθη και οι αστοχίες του παρελθόντος με τον σύγχρονο αυτοκινητόδρομο Πύργου – Πατρών, ένα από τα σημαντικότερα έργα, που όμως η μέχρι τώρα μη υλοποίησή του έχει δραματικά αποτελέσματα για τον τόπο και τους κατοίκους του.

Εκείνο που πρέπει όλοι μαζί να επιδιώξουμε με επίμονες συλλογικές προσπάθειες και όχι μεμονωμένες πρωτοβουλίες που δεν έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο, είναι η κατασκευή του έργου με ταχύτατους πλέον ρυθμούς και αφού έχει εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του για να γίνει με τον τρόπο εκείνο που θα παρέχει ασφάλεια και θα συμβάλλει στην πραγματική ανάπτυξη για την Ηλεία και την Δυτ. Ελλάδα.

Τα παραπάνω δήλωσε μετά τη συνάντηση των βουλευτών με τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή που έγινε χθες το απόγευμα για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος. Ήταν μια συνάντηση ενημερωτική πάνω στους χειρισμούς του Υπουργείου για τις εργολαβίες, την χρηματοδότηση και γενικότερα την διασφάλιση του έργου και η οποία προήλθε, μετά και από το επίμονο αίτημα του Ηλείου κοινοβουλευτικού.

Ο κ. Νικολακόπουλος, χαρακτήρισε ως επιβεβλημένη ανάγκη τη συνάντηση με τον Υπουργό πολύ περισσότερο μετά την ανησυχία και τα ερωτηματικά που διατυπώθησαν για την τύχη του έργου και τα οποία προκάλεσαν έκτακτα δημοτικά συμβούλια με ανάλογα ψηφίσματα από όλους σχεδόν τους Δήμους του Νομού.

Όλη η επικαιρότητα