Ηλεία Πολιτική

Α. Νικολακόπουλος: Στον Υφυπουργό Υγείας για τον υγειονομικό χάρτη της Ηλείας

Ακούστε το άρθρο
  • Ο βουλευτής του νομού ενημέρωσε για προβλήματα και δυσλειτουργίες των νοσοκομείων

Ο υγειονομικός χάρτης της Ηλείας και οι διορθωτικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για την ομαλή και όσο το δυνατόν εξισορροπημένη και ευέλικτη λειτουργία των Νοσοκομείων μας, συζητήθηκαν χθες στη συνάντηση του βουλευτή του νομού μας Ανδρέα Νικολακόπουλου και του Υφυπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ο Ηλείος βουλευτής επισκέφθηκε τον Υφυπουργό θέτοντάς του τα προβλήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν, παρουσιάζοντας αρχικώς την επικρατούσα εικόνα σε μια προσπάθεια ενημέρωσης αλλά και πίεσης προς την κατεύθυνση λύσεων και αντιμετώπισης εκκρεμοτήτων.

Δυστυχώς όπως τόνισε ο κ. Νικολακόπουλος η προηγούμενη κυβέρνηση με διαδοχικούς λανθασμένους χειρισμούς, άστοχες επιλογές και υποσχέσεις ενίσχυσης σε προσωπικό και μέσα που όμως δεν τήρησε ποτέ, οδήγησε τη λειτουργία των Νοσοκομείων στην Ηλεία σε αδιέξοδο, προκαλώντας πολλές φορές ασυνεννοησία, σύγχυση και δυσφορία με βεβιασμένες και επιπόλαιες αποφάσεις.

Ζητούμενο λοιπόν είναι να επανέλθει η ομαλότητα με την ανάλογη συνεργασία και να επανεξετασθούν τα δεδομένα ενός πραγματικά λειτουργικού υγειονομικού χάρτη που θα καλύπτει πολλαπλώς τις ανάγκες του τόπου και θα κερδίζει την εμπιστοσύνη των Ηλείων πολιτών.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ευχαρίστησε για την ενημέρωση τον κ. Νικολακόπουλο και έδειξε το ανάλογο ενδιαφέρον ζητώντας να μάθει περαιτέρω λεπτομέρειες, χρήσιμες για τις παρεμβάσεις που στοχεύει το Υπουργείο Υγείας να κάνει στην Ηλεία.

Όλη η επικαιρότητα