ΕΠΣ Ηλείας

Α.Ο. Μακρισίων: Δυνατά φιλικά με Πανηλειακό και Α.Ο. Κυπαρισσίας

Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία βρίσκονται στον Α.Ο. Μακρισίων, ενόψει της ερχόμενης  Τετάρτης  8 Αυγούστου , καθώς στις  6 μ. μ. θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο Μακρισίων!

Με την ελπίδα βέβαια, ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας! Άλλωστε ο φετινός Α.Ο.Μ. παρουσιάζεται αρκετά αλλαγμένος, καθώς έως τώρα έχουν αποχωρήσει οι: Γ. Ηλιόπουλος, Γιαν. Τσάμπρας, Ντ. Κύτταρης, Θεολ. Χατζηαράπης και Δημ. Μπάρκας!

Ενώ έχει αποκτηθεί ο Μάριος Καρβουνιάρης από τον Κένταυρο Μαγούλας! Ενώ έχει παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού, με τελευταίο τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Παντελή Διονυσόπουλο! Παράλληλα οι  διοικούντες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και με τους Πετρόπουλο, Μπακόπουλο, και Κακολύρη, και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους τρείς αυτούς παίκτες!  Πέρα  όμως από το σχεδιασμό του ρόστερ, διοίκηση και Άρης Ρουμελιώτης , κλείνουν σιγά – σιγά και τα φιλικά της προετοιμασίας!

Έτσι το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο πολύ δυνατά, με τον Πανηλειακό στις 22 Αυγούστου στα Μακρίσια, και στις 26 επίσης στα Μακρίσια, με την φιλόδοξη στην ΕΠΣ Μεσσηνίας, Κυπαρισσία!

Όλη η επικαιρότητα