ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Dedalos Security – ΕΠΣ Ηλείας: Στη σέντρα με δυο δυνατά παιχνίδια!

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμα πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ξεκινά σήμερα.

Ένα πρωτάθλημα που αναμένεται πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα περασμένα χρόνια τουλάχιστον στην κορυφή αφού μετά από αρκετά χρόνια δεν υπάρχει το απόλυτο φαβορί αφού μπορεί κάποιες ομάδες όπως η Νίκη Τραγανού, το Λατζόι, ο Ξενοφών Κρεστένων και η Δόξα Ν. Μανολάδας να εμφανίζονται δυνατές ωστόσο αναμένονται πολλές μάχες αναφορικά με την κατάληψη της πρώτης προνομιούχου τετράδας.

Στα αξιοσημείωτα του φετινού πρωταθλήματος, η μη κάθοδος του Εθνικού Αμπελοκάμπου που παρά το γεγονός ότι δήλωσε συμμετοχή, δε θα λάβει τελικά μέρος, με τις ομάδες που το πρόγραμμα τις φέρνει αντιμέτωπες με αυτόν, να παίρνουν το ματς με 3-0 άνευ αγώνα.

Έτσι σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις αφού, στα Σαβάλια, ο τοπικός Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο ΑΟ Μακρισίων ενώ στη Ζαχάρω, ο άλλος Ολυμπιακός της κατηγορίας, στην επιστροφή του στην Α1, θα φιλοξενήσει την Προοδευτική Μανολάδας.

Το Κουρτέσι τέλος θα είναι η  ομάδα που θα πάρει άκοπα τους πρώτους της 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας των Σαβαλίων θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. ενώ αυτός της Ζαχάρως στις 5.30 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιακός Σαβαλίων – ΑΟ Μακρισίων: Με το δεξί θέλει να μπει στο νέο πρωτάθλημα ο ενισχυμένος φέτος Ολυμπιακός Σαβαλίων που στην δυνατή έδρα του θα υποδεχθεί τον νεοφώτιστο ΑΟ Μακρισίων που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ξενοφώντα Κρεστένων για το Κύπελλο και θέλει ένα ανάλογο αποτέλεσμα και στο εναρκτήριο παιχνίδι της Α1 κατηγορίας.

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Προοδευτική Μανολάδας: Στην Α1 κατηγορία μετά από απουσία ενός χρόνου επιστρέφει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως που με στόχο να μην αποτελέσει «ασανσέρ», θέλει να  ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του. Αντίπαλος του, μια σταθερή αξία της κατηγορίας, η Προοδευτική Μανολάδας που – θεωρητικά τουλάχιστον – μπορεί να μην δείχνει το ίδιο δυνατό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά πάντα παραμένει υπολογίσιμη δύναμη.

ΑΠΟ Κουρτεσίου – Εθνικός Αμπελοκάμπου 3-0 α.α.

Στο Χάβαρι ο Μπελεκούκιας

Ο Α.Ο. Χαβαρι ενισχύθηκε πολύ αμυντικά με τον Ανδρέα Μπελεκούκια, που την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Νίκης Τραγανού.

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Χ. είναι  η εξής:

«Η ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της περσινής χρονιάς, τον Ανδρέα Μπελεκούκια».

Όλη η επικαιρότητα