ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECOYRITY: Δήλωσαν συμμετοχή χθες Αίας και Γούμερο!

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί  αρχικά η Παρασκευή 10/8 , να ήταν η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής στην Α1 κατηγορία Ηλείας, ωστόσο η ΕΠΣ Ηλείας (όπως άλλωστε έχουμε γράψει),  αποφάσισε να δώσει μια σιωπηρή παράταση μέχρι και σήμερα Τρίτη 14/8. Κυρίως μήπως και καταφέρουν οι ομάδες που αντιμετωπίζουν εντονότατες δυσκολίες έως τώρα, να συγκροτήσουν συμβούλιο και λάβουν τελικά μέρος στο νέο πρωτάθλημα. Η απόφαση αυτή αφορά πλέον,  τους: Α.Ο. Χάβαρι, και Δόξα Ν. Μανωλάδας, καθώς χθες προσήλθαν στα γραφεία της ΕΠΣΗ δηλώνοντας συμμετοχή, ο ιστορικός Αίας Γαστούνης και η Ολυμπιάδα Γουμέρου!

* Ο ΑΟ Χάβαρι έχει ενημερώσει προφορικά πως δεν μπορεί να κατέβει στην Α1 και πως οι εναπομείναντες παράγοντες του μπορούν να κατεβάσουν ομάδα μόνο στη Β’ Ηλείας (κι ούτε καν στην Α2) για να μην διαλυθεί τελείως!

* Ενώ η Δόξα Νέας Μανωλάδας έχει επίσης ενημερώσει προφορικά πως δεν μπορεί να κατέβει στην Α1!  Όμως εδώ τελευταία κάτι κινείται, και μάλιστα χθες βράδυ, αναμένονταν να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση, κάτι που θα φανεί σήμερα!

Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:

A1 DEDALOS SECURITY ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2018-2019, 16 ομάδες) 

Οι 14 ως τώρα σίγουροι είναι:

Α.Ο. ΕΝΙΠΠΕΥΣ ΛΑΤΖΟΙΟΥ

Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ

Π.Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΛΙΩΝ

Α.Π.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ

Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Α.Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ

Α.Π.Ο. ΚΟΥΡΤΕΣΙΟΥ

Α.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΑΡΡΑΧΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Α.Ε. ΠΗΝΕΙΑΣ

ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΙΑΣ  ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΓΟΥΜΕΡΟΥ

*  Αν τελικά δεν δηλώσουν σήμερα Δόξα και Χάβαρι, οι αντίστοιχες κενές θέσεις θα καλυφθούν  από τις ομάδες τις Α2, ώστε οι ομάδες να είναι 16.

Η σειρά των επιλαχόντων κατά σειρά  έχει ως εξής:

  1. Α.Ο. ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
  2. Α.Γ.Σ ΔΑΦΝΗ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ
  3. Α.Γ.Π.Σ. ΠΕΛΟΨ ΠΥΡΓΟΥ
  4. Α.Ο ΚΑΤΣΑΡΟΥ Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ
  5. ΗΛΕΙΑΚΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ
  • Σε κάθε περίπτωση πάντως,  η επίσημη ανακοίνωση της Διοργανώτριας σχετικά με την οριστική λίστα των ομάδων της κορυφαίας τη τάξει τοπικής κατηγορίας αναμένεται πλέον σήμερα το βράδυ, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποιες μέρες μετά…

Όλη η επικαιρότητα