ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Δοκιμασία στο Γούμερο για τον Ξενοφώντα Κρεστένων

Ακούστε το άρθρο

Mε δυο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία. Ο Ξενοφών Κρεστένων θα ταξιδέψει στο Γούμερο για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα, ενώ στα Λεχαινά, ο Ηλειακός θα υποδεχτεί την Θύελλα. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Ξενοφών Κρεστένων: Να διατηρήσει το απόρθητο της έδρας της μέχρι στιγμής θέλει σήμερα η Ολυμπιάδα Γουμέρου. Το έργο της πάντως είναι πιο δύσκολο από κάθε άλλη φορά, αφού απέναντί της θα βρεθεί ο φορμαρισμένος Ξενοφών Κρεστένων που στοχεύει μόνο στο διπλό προκειμένου να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Σφυρίζει ο Τσάκαλης με βοηθούς τους Καραμέρο και Μπάρκουλα.

Ηλειακός Λεχαινών – Θύελλα Πύργου: Τρεις βαθμοί χωρίζουν τους δυο σημερινούς αντιπάλους, με τον Ηλειακό να χρειάζεται άμεσα την επιστροφή στις νίκες προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά. Η Θύελλα στην αντίπερα, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στο Κουρτέσι και θα ταξιδέψει στα Λεχαινά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαιτητής ο Παρασκευόπουλος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Δουλαβέρη.

Όλη η επικαιρότητα