ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Για τη… Νίκη και τη… Δόξα!

Ακούστε το άρθρο

Σπουδαίο ματς σήμερα στις 6 μ.μ. στο Τραγανό, με τους δυο φιναλίστ του φετινού πρωταθλήματος, Νίκη και Δόξα Ν. Μανολάδας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο τελικό με στόχο το πρώτο βήμα προς την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου.

Η Νίκη Τραγανού στα ημιτελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του Ενιπέα με μια νίκη και μια ισοπαλία και για να είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική χρειάζεται 4 βαθμούς ενώ φυσικά έχει και το πλεονέκτημα έδρας.

Στην αντίπερα, η Δόξα ζευγάρωσε τις νίκες με αντίπαλο τον Ξενοφώντα και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό όμως πλέον θέλει 5 βαθμούς για να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Σπ. Αντωνόπουλου, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται αποτέλεσμα και εκτός έδρας.

Τα τελευταία νέα

Νίκη Τραγανού: Πίστη και ξεσηκωμός υπάρχει στις τάξεις της Νίκης ενόψει του σημερινού πρώτου τελικού με τους ιθύνοντες της ομάδας να περιμένουν δυναμική στήριξη από τον κόσμο του χωριού. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο τιμωρημένος Παπαχριστόπουλος και ο στρατευμένος Γ. Κασσιανός.

Δόξα Ν. Μανολάδας: Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα θα ταξιδέψει σήμερα για το Τραγανό η Δόξα Ν. Μανολάδας που θα έχει στο πλευρό της και κάποιους φίλους της. Ο Γ. Λαγός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λιούρη, Μηλαδόπουλου και Χρυσανθόπουλου.

Πιθανές συνθέσεις

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γάργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος

ΔΟΞΑ: Κανελλόπουλος, Παντελής, Κολτσίδας, Πυρρής, Σιούλας, Μπουρλάκης, Δημητρόπουλος, Κριμπάς, Γεωργόπουλος, Παπαδάτος΄ Σδρόλιας

Τι έκαναν στα ημιτελικά

Νίκη Τραγανού – Ενιπέας Λαντζοΐου 3-1 ( 49’ Γεωργιόπουλος, 51’ Γεωργιόπουλος, 87’ Ν. Κολοτούρος – 11’ Ραυτόπουλος)

Ενιπέας Λαντζοΐου – Νίκη Τραγανού 1-1 (14’ Τσαντίλης – 83’ Παπαχριστόπουλος)

Δόξα Ν. Μανολάδας – Ξενοφών Κρεστένων 2-1 (1’ Μπακατσέλος – 66’ Γεωργόπουλος – Μπουρλάκης)

Ξενοφών Κρεστένων – Δόξα Ν. Μανολάδας 0-2 (67’ Δημητρόπουλος, 81’ Δημητρόπουλος)

Η «σφυρίχτρα»

Ο 37χρονος Βουναργίτης ρέφερι Θανάσης Γκατζόπουλος, ο οποίος σφύριξε με επιτυχία τον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου Ηλείας, είναι ο εκλεκτός της ΕΔ/ΕΠΣΗ να σφυρίξει τον πρώτο τελικό των Πλέι Οφ της Α1. Βοηθοί του κ. Γκατζόπουλου θα είναι οι Άγγελος Κοιλιομενιάτης και Γιώργος Κορδάτος. Τη διαιτητική ομάδας θα συμπληρώνουν οι αναπληρωματικοί διαιτητές, Καραβίδας, Βισβάρδης και Λάζαρης.

Όλη η επικαιρότητα