ΕΠΣ Ηλείας

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY: Γειτονικό… ντερμπάκι στα Λεχαινά!

Ακούστε το άρθρο

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία. Στα Λεχαινά, ο Ηλειακός θα υποδεχθεί τον ΑΠΟ Κουρτεσίου σε ένα γειτονικό ντέρμπι ενώ στο Γούμερο, Ολυμπιάδα και Αίας Γαστούνης θα διασταρώσουν τα ξίφη τους με το βλέμμα στην παραμονή. Στη Ν. Μανολάδα τέλος, η Δόξα θα φιλοξενήσει την ΑΕ Πηνείας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ηλειακός Λεχαινών – ΑΠΟ Κουρτεσίου: Συνεχίζει κοντά στην τετράδα ο Ηλειακός Λεχαινών που έχει και ένα ματς λιγότερο (με το Σκουροχώρι) και σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μην χάσει επαφή. Αντίπαλος του ο ΑΠΟ Κουρτεσίου που έχει χάσει λίγο έδαφος σε σχέση με το δυναμικό του ξεκίνημα ωστόσο παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος και ικανός για ζημιές αν υποτιμηθεί. Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Κεφαλούρο και Κόρδα.

Ολυμπιάδα Γουμέρου – Αίας Γαστούνης: Δύσκολα χάνει αλλά δεν κερδίζει και στην έδρα της η Ολυμπιάδα που αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής πρέπει αυτό να το αλλάξει. Με στόχο την πρώτη νίκη στο γήπεδό της θα υποδεχθεί σήμερα τον Αίαντα που παιχνίδι με παιχνίδι πατά όλο και καλύτερα και σήμερα θα επιχειρήσει να φύγει αλώβητος από το Γούμερο. Διαιτητής ο Καραβίδας με βοηθούς τους Φτερνιάτη και Δουλαβέρη.

Δόξα Ν. Μανολάδας – ΑΕ Πηνείας: Σε κρίση βρίσκονται οι Μαυραετοί μετά και τη νέα αποτυχία αυτή τη φορά για το κύπελλο και ενδεχόμενη νέα γκέλα στο σημερινό ματς με τον ουραγό του πρωταθλήματος θα είναι οδυνηρή. Η ΑΕ Πηνείας στην αντίπερα προέρχεται από τον ανέλπιστο βαθμό με το Λαντζόι και όπως και σε κάθε αγώνα έτσι και σήμερα θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διευθύνει ο Σφυρής με βοηθούς τους Μποσινάκη και Λάττα.

Όλη η επικαιρότητα