ΕΠΣ Ηλείας

Α1 Κατηγορία – Dedalos Security: Ίσως κριθούν όλα, ίσως και τίποτα στο Σκουροχώρι

Ακούστε το άρθρο

Στο Σκουροχώρι μεταφέρεται σήμερα η σειρά των πλέι άουτ παραμονής στην Α1 κατηγορία ανάμεσα στον Λευκό Αστέρα και την Ολυμπιάδα Γουμέρου.

Το 1-1 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, με την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου που έχει το πλεονέκτημα να ψάχνει πλέον 3 βαθμούς για την σωτηρία και αυτή του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου 4.

Αυτό σημαίνει πως αν η Ολυμπιάδα φύγει με το διπλό σήμερα από το Σκουροχώρι σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα (νίκη ή ισοπαλία Λευκού Αστέρα) η σειρά θα μεταφερθεί ξανά στο Γούμερο για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι.

Η σέντρα έχει οριστεί για τις 5.30 μ.μ. και τον αγώνα θα διευθύνουν οι Γεώργιος Καραβίδας, Χρήστος Λιάπης & Δημήτριος Ξυδούς.

ΛΕΥΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Αποδεκατισμένος αλλά συνεχίζει να ελπίζει

Λαβωμένος από τις πολλές απουσίες ελέω καρτών θα παραταχθεί σήμερα στο γήπεδο του ο Λευκός Αστέρας, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο τεχνικός της ομάδας, Δ. Παναγιωτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει σε 6, ίσως και σε 7 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ζώης Παναγιωτόπουλος, Χριστακόπουλος, Λιαρόπουλος, Μουγκός, Τσιτσιρόπουλος και Καραντώνης ενώ αμφίβολος είναι και ο Σέφα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι απουσίες αυτές δυσχεραίνουν αφάνταστα το έργο της ομάδας που παρόλα αυτά θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μην χάσει στον σημερινό αγώνα, προκειμένου να στείλει την σειρά σε τρίτο ματς και να διεκδικήσει εκεί, κομπλέ πια, την παραμονή της στην Α1.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΟΥΜΕΡΟΥ

Χωρίς πιστόλι στον κρόταφο αλλά για να τελειώνει

Ότι δεν κατάφερε να πράξει στην έδρα της, θα προσπαθήσει σήμερα στο Σκουροχώρι η Ολυμπιάδα Γουμέρου που ξέρει ότι με νίκη θα πανηγυρίσει την παραμονή της ενώ ακόμα και με ισοπαλία θα εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι αφού στο τρίτο και τελευταίο ματς στην έδρα της θα πηγαίνει για δυο αποτελέσματα.

Ο τεχνικός του συλλόγου Χρήστος Αγγελόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιάννη Φωτακόπουλου ο οποίος εκτίει σήμερα και αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα είναι παρών.

Στο Γούμερο, γνωρίζουν πως το πλεονέκτημα που έχουν τους δίνει την δυνατότητα να μην παίζουν με το πιστόλι στον κρόταφο αφού ακόμα και αν χάσουν θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία στην έδρα τους, ωστόσο με δεδομένες και τις πολλές απουσίες του αντιπάλου, θα προσπαθήσουν να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση της παραμονής.

Όλη η επικαιρότητα