Αθλητισμός

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – DEDALOS SECURITY : «Καυτή» εμβόλιμη με ματς «ζωής ή θανάτου» σε πολλά γήπεδα!

Ακούστε το άρθρο

Με κακό… χαμό στα περισσότερα γήπεδα και ντέρμπι για την παραμονή αλλά και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα σε τουλάχιστον τέσσερα από αυτά, θα πραγματοποιηθεί σήμερα η εμβόλιμη 27η αγωνιστική στην Α1 κατηγορία. Μια από τις κρισιμότερες – αν όχι η κρισιμότερη – μαζί με την επόμενη αγωνιστική για την έκβαση της φετινής σεζόν. Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 4.15 μ.μ.

Αναλυτικά παίζουν:

Ενιπέας Λαντζοΐου – Αίας Γαστούνης: Στο μοναδικό ίσως ουσιαστικά αδιάφορο και από τις δύο πλευρές παιχνίδι, ο Ενιπέας που την Κυριακή γνώρισε την πρώτη του ήττα μέσα στο 2017 έχει την ευκαιρία να πάρει τρεις εύκολους βαθμούς και να φτάσει τους 39 κόντρα στον Αίαντα που το μόνο που περιμένει είναι να ολοκληρωθεί μια «μαρτυρική» σεζόν. Σφυρίζει ο Τσάκαλης με βοηθούς τους Δρακόπουλο και Λαμπρόπουλο.

Εθνικός Αμπελοκάμπου – Πανηλειακός: Ο Πανηλειακός συνεχίζει την προέλαση του και το επόμενο εμπόδιο ακούει στο όνομα Εθνικός Αμπελοκάμπου ο οποίος ναι μεν στην έδρα του είναι δυνατός αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και οι ερυθρόλευκοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη.  Διευθύνει ο Σταθόπουλος με βοηθούς τους Κορδάτο και Δουλαβέρη.

Δόξα Ν. Μανολάδας – Ξενοφών Κρεστένων: Ντέρμπι μεταξύ δύο εξαιρετικών φέτος ομάδων σήμερα στο «Β. Μουρκιώτης». Δόξα Ν. Μανολάδας και Ξενοφών Κρεστένων διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο τη νίκη που θα εδραιώσει τους πρώτους στις θέσεις 2-3 και θα φέρει τους δεύτερους πιο κοντά στην αποφυγή της τέταρτης θέσης ενόψει πλέι – οφ. Διαιτητής ο Γεωργόπουλος με βοηθούς τους Λάττα και Μποσινάκη.

ΑΟ Χαβαρίου – ΑΠΟ Κουρτεσίου: «Εξάποντο» ματς σήμερα στο Χάβαρι με τον τοπικό ΑΟΧ (31 β.) να υποδέχεται τον ΑΠΟΚ (32 β.). Τη νίκη με την οποία θα αφήσουν πίσω τους τον αντίπαλο τους ψάχνουν οι γηπεδούχοι, να ρεφάρουν την άσχημη εντός έδρας ήττα από τη Θύελλα οι φιλοξενούμενοι. Σφυρίζει ο Γκατζόπουλος με βοηθούς τους Ξυδού και Δημητρακόπουλο.

Ηλειακός Λεχαινών – Ηλειακός Βαρθολομιού: Η παραμονή στην κατηγορία είναι ο στόχος των δυο Ηλειακών. Την έδρα τους θέλουν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι  και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς αυτήν ενώ το Βαρθολομιό που έχασε μια ζωτικής σημασίας νίκη στις καθυστερήσεις την Κυριακή θα ταξιδέψει στα Λεχαινά με στόχο βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια για την αποφυγή των μπαράζ. Διευθύνει ο Λαμπρόπουλος με βοηθούς τους Παναγόπουλο και Χρονόπουλο.

Θύελλα Πύργου – Αλφειός Επιταλίου: Η νίκη μέσα στο Κουρτέσι αναπτέρωσε τις ελπίδες της Θύελλας που κόντρα στον Αλφειό στοχεύει σε άλλο ένα τρίποντο που θα κλείσει εκ νέου την ψαλίδα. Στην αντίπερα, η ομάδα του Κ. Μπακάλη έχει δείξει αισθητή βελτίωση το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά οι 31 βαθμοί δεν εγγυώνται την παραμονή και θα ψάξει το νικηφόρο αποτέλεσμα τόσο για να ανέβει κι άλλο όσο και για να κρατήσει χαμηλά τον αντίπαλο. Διαιτητής ο Μαρκαντωνάτος με βοηθούς τους Βουρλιώτη και Ρηγόπουλο.

Κένταυρος Μαγούλας – Προοδευτική Μανολάδας: Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Κένταυρο η ισοπαλία στο Βαρθολομιό αφού στόχος ήταν η νίκη αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και η ισοπαλία στις καθυστερήσεις θεωρείται τελικά θετικό αποτέλεσμα. Σήμερα όμως για την ομάδα της Μαγούλας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη αν θέλει να συνεχίζει να ελπίζει. Αντίπαλος, η δυνατή και απρόβλεπτη Προοδευτική που βρίσκεται στην πέμπτη θέση και ρίχνει κλεφτές ματιές στην τετράδα. Σφυρίζει ο Παυλόπουλος με βοηθούς τους Γιαννακόπουλο και Φτερνιάτη.

Ολυμπιακός Σαβαλίων – Ατρόμητος Καβασίλων: Ένας βαθμός χωρίζει Σαβάλια και Καβάσιλα που σήμερα θα τα δώσουν όλα για μια νίκη που θα φέρει αυτόν που θα την κατακτήσει ένα βήμα πιο κοντά στην απευθείας παραμονή και θα αφήσει τον άλλον να ζει ακόμα με το άγχος. Διευθύνει ο Πήττας με βοηθούς τους Κωτσόπουλο και Καραμέρο.

Νίκη Τραγανού – Κεραυνός Χειμαδιού: Την ευκαιρία να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στην συλλογή τηςπου σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Δόξα – Ξενοφών μπορεί να την φέρει ξανά μόνη στη δεύτερη θέση έχει κόντρα στο Χειμαδιό η Νίκη Τραγανού. Καταδικασμένος, απ’ την άλλη ο Κεραυνός, παίζει για τη χαρά του αθλήματος και περιμένει να ολοκληρωθεί η χρονιά. Διαιτητής ο Κοιλιομενιάτης με βοηθούς τους Τσάκαλη και Κατσίβα.

Διαβάστε περισσότερα στο PATRIS-SPORT

Όλη η επικαιρότητα